Roaring Forties Păcănele Gratis

În ceea ce privește jocul de pacanele, Roaring Forties este pur și simplu un joc ca la aparate clasic marca Novomatic, cu 5 role de sloturi nu prea multe linii de plată, dar cu potențial mare pentru bonusuri imense și re-declanșatoare de bonusuri.

Roaring Forties

Evalueaza Joc (471voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Roaring Forties este un joc de păcănele online produs de Novomatic. Reprezintă o mașină clasică de fructe, dar cu animație și garfică modernă. Aliniază fructele delicioase și distrează-te cu Roaring Forties. Acum poți juca de oriunde pentru că este disponibil și pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Cum se joacă

Roaring Forties este un joc cu 5 role și 40 de linii de plată. Acest slot oferă jucătorilor o multitudine de caracteristici care includ caracteristici wild și scatter. Aliniază simbolurile wild și scatter și profită de marile premii ale jocului. Bugetul de plecare este de 1.000 de puncte. Alegere linia de câștig pe care vrei să joci, setează pariul și apasă butonul Start.

Roaring-Forties-joc-pacanele-gratuit

 

Simbolurile folosite în Roaring Forties sunt lămâi, cireșe, prune, portocale, struguri și pepene galben și numărul 7, împreună cu personajele “stea” și “WILD”. Una dintre cele mai bune caracteristici trebuie să fie faptul că este nevoie de doar două din cele 7 simboluri pentru ca jucătorii să înceapă să colecteze un pariu câștigător.

Jocul este foarte unul simplu, făcând deliciul iubitorilor de păcănele. Dacă ți-a plăcut Roaring Forties, încearcă și Fruit Cocktail.