Jewels 4 All jocuri ca la aparate

Jewels 4 All este asemanator cu jocurile ca la aparate clasice dar in aceelasi timp este destul de captivant, prin grafica sa imbogatita cu diamante in care tu trebuie sa alegi miza si liniile de pariu dorite si sa incerci sa aduni cat mai multe puncte.

Jewels 4 All

Evalueaza Joc (398voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți plac jocurile de păcănele cu bijuterii, Jewels 4 All este perfect pentru tine. Pietrele prețioase sunt simbolurile pe care le vei găsi aici. Aliniază într-o combinație de minim 3 și câștigă multe premii. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil. Jewels 4 All este produs de Novomatic.

Cum se joacă

Jocul de păcănele ca la aparate Jewels 4 All este format din 5 role, 3 rânduri și 9 linii de câștig. Conține Simboluri Wild și Funcția Gamble, însă nu și Simboluri Scatter.

jewels 4 all jocuri de pacanele gratuit

Acest joc ca la aparate gratis Jewels 4 All, are 8 caractere de joc, fiecare cu propriul multiplicator. Pietrele prețioase, 4 la număr, oferă între 500 și 20. 000 credite, lingourile de aur între 1.000 și 50.000 credite, coroana regală 2 000, 10 000 sau chiar 100 000 credite, iar Simbolul Wild sau Star, care substituie toate celelalte simboluri pentru a crea combinații câștigătoare, se poate extinde până la 9 poziții, în funcție de locul în care va cădea pe ecran. Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului „Gamble” și selectarea „Roșu” sau „Negru”.

În slotul cu speciale Jewels 4 All, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate, pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Dacă ți-a plăcut Jewels 4 All, bucură-te de și de jocul strălucitor Fruits `n Royals.