Fruits ‘n Royals pacanele noi

Jocul ca la aparate Fruits 'n Royals este un joc de pacanele online gratuit, care se joaca pe 5 lini cu 500 maxim , bonusul la acest joc este la 3 coroane.

Fruits ‘n Royals

Evalueaza Joc (779voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele online Fruits ‘n Royals este unul dintre cele mai noi și mai frumoase jocuri ca la aparate online. Jocul Fruits’ n Royals este produs de Novomatic. Vestea bună este că poți câștiga premii dacă aliniezi fructe, dar și simboluri regale. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Fruits’n Royals este un joc de păcănele cu 5 role și 5 linii de câștig. Bugetul de plecare este de 1.000 de puncte. Miza maximă pe linie este de 20 de puncte, iar miza maximă pe joc este de 100 de puncte.  Simbolurile includ prune, cireșe, portocale și lămâi. Îi vei întâlni aici și pe rege și pe regină. Dacă găsești cele 5 coroane ale familiei regale, fi gata să primești 500.000 de bănuți.

fruits n-royals-jocuri-de-pacanele-gratis

Conectează 2 cireșe și poți primi un mic premiu. Dacă reușești să aliniezi 5 cireșe, contul îți va crește cu până la 20.000 de bănuți. La fel se va întâmpla și cu prunele, portocalele și lămâile. Ești în căutarea unor premii mult mai delicioase? Încearcă să aliniezi 5 pepeni sau 5 struguri și o sa te îmbogățești cu 50.000 de bănuți. Pe lângă fructe vei întâlni în acest joc și simboluri stea, dar și pe 7 cel norocos. Stelele te vor îmbogăți cu 25.000 de bănuți. Aliniază 5 cifre norocoase de 7 și poți câștiga până la 500. 000 de bănuți.

Fiind un joc ca la aparate online, trebuie să alegi miza și liniile de câștig. Încearcă să aduni cât mai mulți bani.

Jocul Fruits n Royals este un joc online pe care te invităm să îl joci gratuit. Încearcă și Jewels 4 All.