Sizzling Gems jocuri noi ca la aparate

Novomatic va ofera aceast minunat joc de pacanele care rulează pe 5 roluri. Aveți 5 linii de plată fixe pentru plasarea pariurilor. Jucati deci si deveniti mai bogați în timp scurt.

Sizzling Gems

Evalueaza Joc (516voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți dorești să joci un slot clasic, cu simboluri consacrate și strălucitoare, Sizzling Gems este răspunsul pentru tine. Novomatic a lansat încă un joc de pacanele din seria Sizzling. Pietrele prețioase și bijuteriile sutn simbolurile pe care le vei regăsi aici. Ce te va atrage la acest joc este grafica destul de bună cât și câștigurile mari. Joacă-te de oriunde te-ai afla. Sizzling Gems este disponibil și pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Cum se joacă

Sizzling Gems are cinci role și, de asemenea,  cinci linii de câștig. Nu-ți poți schimba cantitatea, dar cu toate șansele pe care le ai, poți câștiga aproximativ opt până la două mii de credite pe linie. Jocul are 56 de moduri de a câștiga. Aliniază simbolurile și câștigă tot felul de premii. Cireșele îți vor oferi până la 500 de bănuți, strugurii care arată ca safirele te vor răsplăti cu 1.000 de bănuți, la fel ca și prunele. Dacă reușești să aliniezi 3 sau mai mulți pepeni vei primi până la 2.000 de bănuți. Lămâile îți vor oferi cel mai puțin așa că nu te baza pe ele. Pariul maxim pe care îl poți plasa pe rundă este de 10.000  de credite. De asemenea, pe lângă scatter-ul de bază și simbolul sălbatic, acest joc de păcănele îți oferă și caracteristicile jocului de noroc.

sizzling gems jocuri ca la aparate

Simbolul 7 este nelipsit din jocurile clasice așă că va apărea și aici. Aliniază cifra 7 strălucitoare și vei obține cât mai multe premii.

Jocul are o interfață de înaltă calitate, disponibilă în mai multe limbi, pe care o vei indragi imediat. Există, de asemenea, multiple funcții de control care vor face jocul mai ușor de jucat si extrem de atractiv. Nu lăsa fructele care arată ca diamantele să îți fure ochii. Concentrează-te și fă alegerea cea mai bună.

Aceste tipuri de jocuri sunt destul de comune cu Novomatic. Puteți încerca Sizzling 6