Zeus 3 joc de pacanele gratis

Zeus III este un alt episod fantastic din seria jocurilor de pacanele cu aceelasi nume. Cu o grafică mai bună decât cea a predecesorilor săi, acesta este un joc cu 6 role și 192 de linii de câștig ale gameplay-ului.

Zeus 3

Evalueaza Joc (839voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Zeus 3 face parte din cea mai populară trilogie de jocuri de cazino. Are un format modern, la fel ca și jocurile de păcănele de la WMS. Învață despre mitologia greacă. Călătorește spre muntele Olimp și cunoaște-l pe însuși Zeul Fulgerelor. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil

Cum se joacă

Slotul se aseamănă cu celelalte jocuri de la WMS. Este dispus pe 6 role și oferă 192 de linii de câștig. Pe role vei găsi o varietate de simboluri tematice grecești. O să întâlnești fulgerele, monede grecești, anfore, căști de luptă și vei ajunge să îl cunoști chiar și pe Zeus. Aliniază simbolurile pentru a obține premii și bonusuri. Cu simboluri wild, cu o serie de rotiri gratuite și cu multiplii uriași, jocul ca la aparate gratis, Zeus 3 cu siguranță te va atrage. Simbolurile wild din acest joc sunt Zeus și Colosseum-ul din Roma. Simbolul scatter este reprezentat de mâna lui Zeus care strânge fulgerul. Dacă aliniezi 3 mâini de la stânga la dreapta, vei declanșa runda de free spins. Trei simboluri scatter îți vor aduce 10 free spins, în timp ce 4 simboluri te vor recompensa cu 25 de free spins și un multiplicator de 10. Dacă aliniezi 5 simboluri scatter vei primi 50 de free spins și un multiplicator de 50. Nu sunt în ziua de azi multe jocuri care utilizează motorul de joc Reel Boost, dar Zeus 3 se spune că este primul de acest fel.

zeus 3 pacanele gratis

Poți învârti rolele pentru un minim de 0.40 de bănuți sau pentru un maxim de 80 de bănuți. în ciuda așteptărilor , jackpotul standard nu îți va oferi mai mult de 800 de bănuți. Majoritatea câștigurilor tale vor fi declanșate de simbolurile wild și de multiplicatori primiți la rundele de free spins.

Acest joc ca la aparate gratis, va face deliciul iubitorilor de păcănele, asigurându-le distracția și câștiguri fascinante. Poți încerca și tradiționalul Zeus.