Wheel of fortune jocuri ca la aparate

Wheel of Fortune este un joc ca la aparate gratis, printre cele mai populare jocuri din lume. Lansat în 1966, acest joc de pariuri a captivat jucători timp de ani de zile, cu jackpoturi mari și castiguri uriase.

Wheel of fortune

Evalueaza Joc (320voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul Wheel of Fortune de la IGT este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate gratis din toată lumea. Wheel of Fortune a apărut pe piață în 1996 și a ajutat mulți jucători, precum și proprietarii de sloturi să obțină câștiguri enorme de pe urma ei. Jocul Wheel of fortune este de mult timp un slotul favorit al jucatorii din cazinouri si fiecare joc nou asigura o încărcătură proaspătă de entuziasm pentru oricare jucator. Wheel of Fortune folosește tema slotului Siberian Storm. Simbolurile din acest joc sunt diverse, de la fructe, masini si magini cu vacante.

Cum se joacă

Spre deosebire de orice alt joc tradițional de pacanele, Wheel of Fortune include 5 roluri și 5 linii de câștig. Chiar și cu numărul mai mic de câștiguri, jocul include peste 700 de combinații posibil câștigătoare.  Valorile cuprind între 0,01 și 5 USD. Cea mai mare sumă  pe care o poți câștiga de la Wheel of Fortune este de 50.000 de credite. Cu toate acestea, cea de-a doua combinație câștigătoare are doar 2.500 de credite. Jocul include trei jackpoturi bonus. Pentru a nimeri combinațiile câștigătoare trebuie să aliniezi simbolurile, de la stânga la dreapta sau invers.

Wheel of Fortune jocuri ca la aparate gratis

Atunci când întâlniți mai mult de 3 simboluri scatter pe aceeași linie de plată în orice direcție, simbolurile scatter se vor transforma în roți mai mici care generează mai multe combinații de simboluri. Cireasa de pe tort este, totuși, jocul bonus.  Acest joc bonus este activat când întâlniți trei sau mai multe simboluri bonus în role.

De îndată ce întâlniți aceste lucruri, jocul este conceput pentru a rula o serie de animații care oferă efectul teleportării la un spectacol. Iluminatul și efectele de sunet surround creează o experiență uimitor de realistă atunci când se întâmplă acest lucru.

Învârte roata cea norocoasă și câștigă premii mari. Poți încerca și Twin spin.