Tut's Twister Online

Îți plac jocurile de păcănele cu tematică egipteană? Tut's Twister este ideal pentru tine, mai ales că vine cu o caracteristică unică care îți va asigura câștiguri garantate. Ce mai aștepți? Învârte tamburii și formeazaă cele mai bune combinații!

Tut’s Twister

Evalueaza Joc (106voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 25
  • Max. Bet: 125
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Noul slot de la Yggdrasil, Tut’s Twister, este ideal pentru a transforma o după-amiază plictisitoare într-una amuzantă. Slotul are o tematică inspirată de Egiptul Antic, unde regele Tut s-a ridicat din mormânt pentru a aduce haos asupra tamburilor. Simboluile sunt în ton cu tema și vei descoperi literele clasice, dar și hieroglife, pandantive antice și bijuterii prețioase. Distrează-te cu noul slot de la Yggdrasil fără să depozitezi sau să îți faci cont!

Cum se joacă

Tut’s Twister are 5 tamburi și 25 de linii de plată. Folosește + sau – pentru a seta valoarea pariului și apoi învârte tamburii. Caracteristica Twister a jocului constă în transformarea simbolului Wild într-o furtună de simboluri de acest fel, acțiune care va rezulta în formarea unei coloane plină de simboluri Wild.tuts-twister-jocuri-de-pacanele-gratis

Această rundă te va premia cu respins sau multiplicatori. Noile simboluri Wild vor deveni simboluri mișcătoare în direcția coloanei formate din astfel de simboluri. Dacă obții minim 3 Wilds mișcătoare vei primi un multiplicator. Tut’s Twister poate părea complicat, dar este ușor de înțeles imediat ce te apuci să joci. Poți să îți multiplici pariul de 1000 de ori la fiecare respin.

Slotul de la Yggdrasil este disponibil și pe telefonul mobil, așa că te poți juca oriunde ești. Conectează dispozitivul la internet și bucură-te de multe ore de relaxare! Încearcă și Joker Strike.