Joker Strike Gratuit

Joker Strike este un slot clasic, dar cu un twist modern. Jocul de aparate vine cu multe runde bonusuri, efecte vizuale de înaltă calitate și multe alte surprize.

Joker Strike

Evalueaza Joc (318voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Dacă ești adeptul sloturilor clasice, dar care conțin runde bonusuri, Joker Strike este perfect pentru tine. Slotul este produs de Quickspin și are 5 tamburi și 10 linii de câștig. Nu te lăsa indus în erorare de numărul mic de linii, pentru că Joker Strike îșți va aduce mulți bănuți în cont dacă vei nimeri combinațiile perfecte. Șeptari, clopote, stele, trifoi sau chiar Joker-ul însuși se vor perinda prin fața ochilor tăi și te vor ajuta să te distrezi gratis.

Cum se joacă

Joker Strike te așteaptă chair pe tine. Nici nu trebuie să îți faci cont. Doar deschide jocul și uită de toate problemele. Jocul vine cu opțiuni speciale ca simbolul Wild, caracteristica Hi Roller și chiar bonusul Joker Strike. Toate acestea sunt adăugate doar pentru a oferi o experiență unică.

Joker-Strike-pacanele-gratis

Simbolul Wild poate înlocui toate celelalte simboluri din joc. Caracteristica Joker Strike este cu adevărat unică pentru că apare la orice câștig de pe linie și poate adăuga simboluri suplimentare de pe marginea slotului. Șansele tale de câștig vor crește considerabil. Modul Hi Roller va adăuga alte caracteristici noi jocului. Sunt trei moduri diferite de joc, fiecare dintre acestea constând în câte 5 free spins. Există premii diferite pentru fiecare mod și acestea pot fi simboluri Wilds, Wilds Strike sau Double Chance Features.

Este minunat să  îți exersezi abilitățile cu unul dintre cele mai bune jocuri de la Quickspin. Învârte tamburii și dă tot ce ai mai bun pentru a câștiga. Joker Strike este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă, așa că te poți distra oriunde ai fi.