Rango Online joc ca la aparate gratis

Dacă sunteți un fan al filmelor, veți ști deja că Rango este un film din 2011. Jocul de pacanele Rango Online se bazeaza pe acest film, oferind jucatorilor sai placerea jocului cat si o grafica animata si captivanta.

Rango Online

Evalueaza Joc (878voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Rango Online are la baza  un film de animație care a fost lansat pentru prima dată în 2011.

În film, Rango, un cameleon, nimerește accidental în orașul Dirt, un oraș care are nevoie disperată de un nou șerif. Filmul are o distribuție de staruri, Johnny Depp, Isla Fisher sau Bill Nighy. Jocul păstrează atmosfera autentică a fimului cu designul specific din orașul western Dirt. Fanii filmului vor fi foarte familiarizați cu aspectul jocului, deoarece  multe din personajele filmului sunt prezente ca și simboluri. Jocul de păcănele a preluat chiar și coloana sonoră a filmului, lucru care te introduce în universul lui Rango. Veți găsi, de asemenea, câteva clipuri din film în timpul jocului.

Cum se joacă

Jocul are 5 role și 25 de linii de câștig. Vei avea opțiunea să joci doar liniile 1, 5, 10, 15, 20 și 25. Alege liniile pe care vrei să joci și suma pe care vrei să o pariezi. Pentru a câștiga la acest joc trebuie să conectezi aceleași simboluri de la stânga la dreapta. Toate simbolurile care reprezintă câte un personaj din film, odată aliniate, îți pot oferi 150 de bănuți. Există și simbolurile speciale ca Rango, Rattlesnake și Insigna de Șerif.

ango-slot-jocuri-casino-pacanele

Rango și Rattlesnake îți pot oferi câștiguri dacă sunt doar de două ori pe linie. Adică doi Rango pe o linie câștigătoare înseamnă că primești bănuți, la fel și în cazul Rattlesnake. Pentru a câștiga cu celelalte simboluri vei avea nevoie de cel puțin 3. Simbolul wild din joc este Rattlesnake și va înlocui orice alt simbol din joc, în afară de scatter și de Jackpotul progresiv. Îți va asigura câștiguri de două ori mai mari. Pentru a putea câștiga Jackpotul, care se află și el pe tabletă, va trebui să nimerești un rând întreg de astfel de simboluri. Simbolul Rango îți va oferi și runde bonus, adică vei putea să joci fără să depui vreun ban. Insigna de Șerif este scatter-ul și îți va aduce runde bonus, dar și mai mulți bănuți.

Cu siguranță vei simți atmosfera western cu jocul de păcănele Rango Online. Dacă ți-a plăcut Rango încearcă și King Kong Cash. Joc disponibil și pe mobil.