King Kong Cash jocuri ca la aparate

Jocul ca la aparate King Kong te invita sa iei parte la apararea orasului New York si la capturarea gorilei uriase. Cu 20 de linii de joc si regulile obisnuite pentru un slot online, jocul ca la aparate King Kong te va cuceri din prima.

King Kong Cash

Evalueaza Joc (912voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Bazat pe filmul de mare succes, King Kong Cash este un joc fantastic de păcănele. Jocul este produs de dezvoltatorii de software Playtech. Trezește-l pe King Kong și convige-l să te lase să câștigi sume mari de bani. Chiar dacă la început acest slot poate părea că este unul simplu, spre încântarea utilizatorilor săi, oferă câteva runde de escaladare bonus, simboluri wild și o grafică excelentă. Până și efectele audio sunt interesante și mențin încântarea și atenția jucătorilor. Jocl ste disponibil și pe mobil.

King Kong Cash este un slot cu desene animate care, poate părea că aduce mai mult cu Jungle Book decât cu King Kong, dar fiind în aceelași timp și extrem de distractiv. King Kong se poate trezi oricând în acest joc de păcănele online, aducând  provocări dar și câștiguri jucătorilor de pacanele online, care îl îndrăgesc .Există două moduri de joc: Jungla și Marele Oras (Big City).

Cum se joacă

Jocul are 5 role si 20 de linii de câștig. Kong, care stă adormit pe un tron, se poate trezi în orice moment și îți poate oferi o serie de bonusuri diferite ca Banana Cannon Wilds, Golden Barrel Super Spin, Bonus Boost, Kong Respin and King Kong Streak. Aceste simboluri îți oferă mărirea sumei pariate până la 500X.

king-kong-cash-jocuri-pacanele

Ceea ce vei aștepta defapt sunt simbolurile scatter, adică simbolurile King Kong. Minim trei simboluri scatter pe o linie câștigătoare vor declanșa o runda bonus. În primul rând, un spin la întâmplare îți va oferi una dintre cele 5 runde bonus. Poți alege să joci mai departe și să crești pariul sau poți colecta banii oferiți de rundă bonus. În Jungle Mode, 3  sau mai multe simboluri King Kong declanșează opțiunea Wild Jungle Re-Spins. Trei sau mai multe Logo-uri King Kong activează Bonusul Skull Island.

În Big City Mode din jocul ca la aparate King Kong, 3 sau mai multe simboluri wild declanșeaăa opțiunea Wild Kong Re-Spins. Iar 3 sau mai multe Logo-uri King Kong activează Bonusul City Tower. Diferențele stau în rundele bonus inedit concepute pentru fiecare mod de joc.

Jocul ca la aparate King Kong îți aduce un jackpot de 3.000 de monede atunci când 5 simboluri Wild King Kong vor apărea pe o linie de câștig. Intră în lupta cu King Kong, joacă și câștigă! Îți place atmosfera filmelor de succes? Inspirat după un celebrul film este și jocul Rango Online.