Penguin City Joc ca la Aparate

Joacă Penguin City fără să îți faci cont sau să depozitezi. Noul slot de la Yggdrasil este perfect pentru începători datorită rundelor bonus care îți vor asigura mari câștiguri. Este disponibil și pe telefonul mobil.

Penguin City

Evalueaza Joc (105voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.10
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 243
  • Max. Bet: 125
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ajută prietenoșii pinguini să evadeze din Penguin City și te vor recompensa cu multe câștiguri! Penguin City este un slot nou produs de Yggdrasil. Fanii jocurilor de păcănele ca la aparate au rămas plăcut impresionați de acest slot datorită efectelor vizuale de înaltă calitate și a rundelor bonus. Joacă gratuit chiar pe jocuridepăcănele.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi și 243 de linii de plată. Combinațiile câștigătoare se formează atât de la stânga la dreapta, cât și invers. Dintre simbolurile obișnuite cel mai profitabil este cutia cu noodles. Simbolul Wild care poate apărea pe tamburii 2 sau 4 va declanșa Penguin Escape Mode. În cadrul acestei runde jucătorul are șansa să primească un alt simbol Wild sau un simbol câștigător pe al treilea tambur. Ca o caracteristică bonus, în cadrul Penguin Escape Mode poate apărea simbolul împăratului care îți va oferi câștiguri garantate. Simbolurile împreună cu sunetele din joc susțin tematica inedită.

Poți juca Penguin City chiar și pe telefonul mobil. Tot ce ai nevoie este o conexiune bună la Internet. Dacă ți-a plăcut Penguin City sigur te vei distra și cu Baker’s Treat.