Baker's Treat Joc ca la Aparate Gratuit

Încearcă gratuit noul joc de păcănele Baker's Treat. Jocul vine cu multe câștiguri garantate așa că nu mai pierde niciun moment.

Baker’s Treat

Evalueaza Joc (475voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Joacă Baker’s Treat și alimentează-ți pasiunea pentru jocurile de păcănele gratuite. Acest slot de la Play’N Go poate fi jucat direct pe site. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Învârte tamburii gratuit și distrează-te așa cum nu aimai făcut-o niciodată. Baker’s Treat este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă așa că te poți juca oriunde ai fi. Conectează dispozitivul la internet și dă tot ce ai mai bun pentru a câștiga.

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi și 15 linii de câștig. Setează pariul și apasă butonul Spin pentru a face tamburii să se învârtă. Câștigurile sunt calculate în ambele sensuri așa cu nu vei avea nicio restricție din punctul acesta de vedere. Slotul are 5 caracteristici de Power Spin care odată declanșate vin cu foarte multe surprize cum ar fi, wild reels, simboluri care devin wild și simboluri Macarons care se schimbă. Totul este creat pentru a te distra la maxim.

Tematica jocului reprezintă o cofetărie, iar simbolurile delicioase îți vor satisface pofta de dulciuri. Semnele sunt de două feluri, mai profitabile și mai puțin profitabile. Cele care îți vor aduce câștiguri mari sunt deserturile, iar cele mai puțin profitabile sunt prăjiturile macarons de toate culorile. Prăjitura de căpșuni este simbolul care te interesează cel mai mult pentru că îți poate aduce un câștig de 40 de ori cât pariul tău, asta dacă alinieză 5 simboluri la fel. Celelalte deserturi te pot îmbogăți cu multe free spins.

Deschide Baker’s Treat și căpătă experiență cu acest mod gratuit de a juca!