Lucky Leprechaun jocuri noi ca la aparate

Lucky Leprechaun este noul joc de pacanele irlandez  avand o tematica de poveste, si anume cu spiridusi. La inceperea jocului, sunteți întâmpinați de un Leprechaun fericit râzând zgomotos, oferindu-i jocului tenta de "distracție și bucurie", care da tonul pentru distractie!

Lucky Leprechaun

Evalueaza Joc (617voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Lucky Leprechaun a fost lansat de compania Microgaming în 2015. Prin grafică și sunete, Lucky Leprechaun te va transpune pe câmpiile verzi din Irlanda. Găsește spiriduțul norocos care te conduce la oala cu aur de la sfârșitul curcubeului. Pariază și distrează-te. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Lucky Leprechaun este un joc de păcănele gratuit cu 5 role și 30 de linii câștigătoare.

lucky-leprechaun-jocuri-ca-la-aparate

Rolele sunt verzi și sunt pe un fundal plin de iarbă și de ciuperci, sub un cer albastru. Înainte de a vizita curcubeele, trebuie sa plasezi pariul în funcție de preferințe. Valoarea pariului variază între 0,01 și 0,05. Caracteristicile acestui joc de slot includ palaria unui spiridus, ceaunul cu aur, un trifoi cu patru foi, dar si alte simboluri norocoase. Printre simbolurile obișnuite, simbolul cu spiriduș este cel care îți va aduce cele mai ridicate câștiguri. Pentru 3 spiridusi vei primi 30 de bănuți, pentru 4 vei câștiga 125, iar pentru cinci spiriduși aliniați vei primi 500 de bănuți. Următoarea este viora care îți va aduce 15, 100, respectiv 300 de bănuți. Porcușorul de Guineea te va îmbogăți cu 10, 75 sau 250 de bănuți. Simbolul care îți oferă cei mai puțini bănuți este pipa. Cu optiunea „Line Bet” poți seta numărul monedelor pentru o linie câștigătoare. Caracteristica „Lines” este utilizată pentru stabilirea numărului de linii câștigătoare. Caracteristica Auto Play face ca rolele să se învârtă fără întrerupere pentru o perioada de timp. Atunci când apeși butonul Spin, rolele se vor învârti o singură dată.

Pentru a activa caracteristica Gamble, trebuie să apeși butonul Gamble. În acest joc de păcănele, moneda este simbolul wild. Există și un bonus progresiv și simbolul bonus – spiridușul norocos. În timpul rotirilor gratuite, simbolul wild devine sticky wild. Simbolul bonusului progresiv este Ceaunul de Aur.

Încearca să găsești Ceaunul de Aur din spatele curcubeului. Poți încerca și jocul Halloween.