Halloween jocuri ca la aparate gratis

Iti place magia si misterul? Ești un fan al Halloween-ului? Daca da, atunci ar trebui să încerci cu siguranță jocul de pacanele Halloween! Acest slot infricosator are 5 role și 20 de linii de câștig care ne permit să câștigăm mai multă distracție și mai multi bani.

Halloween

Evalueaza Joc (974voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Crezi că Halloween-ul este doar despre bomboane? Mai gândește-te o dată. Îndrăznește să joci noul joc ca la aparate Halloween. Fă cunoștință cu cele mai înfricoșătoare și mai ciudate obiecte norocoase pe care le-ai văzut într-un joc de casino. Vei fi întâmpinat de tarantule, pisici negre sau lilieci. Dacă ești îndeajuns de curajos, îi poți vedea și pe Regele și Regina Hallowwen-ului. Jocul îți oferă multe bonusuri cum ar fi: Wild Witches Hats, Extra Wild Pumpkins și Spellbook Scatters. Încearcă să găsești soluțiile pozitive ale acestor jocuri, încearcă să treci cu bine de toate nivelele de dificultate pe care le ai și în același timp să ajungi să câștigi din ce în ce mai multe puncte bonus pentru fiecare mână pe care o pariezi. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Jocul Halloween este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de câștig. Atunci când câștigi pisicile încep să miaune, lilieci își iau zborul, iar păianjeni mișună pe ecranul calculatorului tău. Setează pariul, alege liniile de câștig și apasă butonul Start. Poți să câștigi chiar și de la prima rotire pe care o faci.

halloween-slot-joc de pacanele

Literele misterioase îți vor aduce câștiguri de 2.000 de bănuți. Nimerește 3 litere misterioase pe același rând, de la stânga la dreapta și câștiga. Tarantulele și coșurile îți plătesc până la 3.000 de banuți, în timp ce lilieci și pisicile negre te îmbogățesc cu 4.000 de bănuți. Dacă conectezi regele și regina Halloween-ului poți câștiga până la 10.000 de banuți. Aceste simboluri nu au cea mai mare valoare. Conectează 5 pălării de vrajitoare lși fi gata să primești instant 20.000 de bănuți. Pălăriile de vrăjitoare sunt și simbolul wild al jocului și pot înlocui orice alt simbol din joc, în afară de simbolul scatter. Simbolurile scatter, care sunt cărțile de vrăji, apar doar pe liniile 2, 3 și 4. Atunci când sunt conectate 3 vei declanșa runda de free spins.

Fi curajos și pariază la jocul de păcănele Halloween. Câștigă și distrează-te! Încearcă și jocul norocos Lucky Leprechaun.