Leprechaun Hills Păcănele Gratis

Noul joc de la Quickspin vine cu 5 tamburi, 40 de linii de plată și multe ore de distracție. Apasă butonul Spin și bucură-te de rundele bonus!

Leprechaun Hills

Evalueaza Joc (111voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.24
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 40
  • Max. Bet: 80
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Testează-ți norocul cu noul slot de la Quickspin, Leprechaun Hills! Jocul de păcănele ca la aparate are o tematică irlandeză cu grafică de înaltă calitate și sunete autentice. Pe jocuridepăcănele.ro poți să te distrezi cu Leprechaun Hills fără se depui bani sau să își faci cont. Deschide jocul și învârte tamburii pentru a obține multe combinații câștigătoare!

Cum se joacă

Setează valoarea pariului folosindu-te de săgeți și apasă butonul Spin pentru a începe. Jocul are 5 tamburi și 40 de linii de plată. Slotul vine și cu opțiunea Autoplay. Simbolul Wild al jocului este chiar logo-ul și poate înlocui orice alt simbol în afară de Scatter. Cu ajutorul simbolului Wild vei putea obține mulți bănuți. Dintre simbolurile obișnuite cel mai profitabil este spiridușul irlandez, iar 5 astfel de spiriduși îți vor asigura mari câștiguri. Dacă reușești să aliniezi minim 3 simboluri Scatter, vei declanșa runda de free spins. Simbolul Scatter poate apărea pe tamburii 2, 3 sau 4.

Joacă Leprechaun Hills chiar și pe telefonul mobil. Distreză-te oriunde ești fără să îți faci cont sau să depozitezi. Dacă ți-a plăcut acest slot, încearcă și Archangels Salvation.