Archangels: Salvation Păcănele Gratis

Joacă slotul Archangels: Salvation de la NetEnt și bucură-te de multe momente de relaxare!

Archangels: Salvation

Evalueaza Joc (996voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Joacă gratuit cel mai nous slot de la NetEnt, Archangels: Salvation. Intră în bătălia pentru binele suprem alături de îngerul din Rai care se luptă împotriva demonului din Infern. Acest slot de la NetEnt este creat după cele mai noi tehnologii, cu imagini și sunete autentice. Dacă vrei să îți exersezi hobby-ul gratis, joacă chiar acum Archangels: Salvation!

Cum se joacă

Jocul are 100 de linii de câștig, 6 tamburi și 12 rânduri. Șansele tale de câștig sunt foarte mari așa că distreză-te cum nu ai mai făcut-o niciodată! Imaginile 3D te vor ajuta să intri imediat în atmosfera jocului. Simbolurile Wild aliniate corespunzător vor declașa anumite caracteristici speciale. Slotul are două zone Hot Spot, una pentru înger, una pentru demon.

archangels-salvation-pacanele-ca-la-aparate

Acestea sunt situate în părți opuse și îți pot dubla șansele să câștigi mai mulți bănuți dacă reușești să conectezi simbolurile wild. Jocul de free spins va fi declanșat atunci când vei alinia 3, 4, 5 sau 6 simboluri scatter pentru care vei primi, 10, 15, 20 sau 25 de free spins. Apasă butonul spin și învârte tamburii pentru a te distra la maxim.

Archangels: Salvation este jocul perfect pentru tine dacă vrei să îți hrănești hobby-ul cu un slot unic. Nu trebuie să te joci doar pe PC, pentru că jocul este disponibil și pe telefon sau tabletă. Distrează-te gratis cu Archangels: Salvation!