Jack's Beanstalk Online

Distrează-te cu jocul de păcănele ca la aparate Jack's Beanstalk! Slotul are 5 tamburi, iar caracteristica UpWild te va ajuta să îți dublezi câștigurile.

Jack’s Beanstalk

Evalueaza Joc (56voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 25
  • Max. Bet: 2.50
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jack’s Beanstalk este unul dintre cele mai jucate jocuri de păcănele ca la aparate. Cu o tematică inspirată de celebra poveste Jack și Vrejul de Fasole, slotul este disponibil gratis pe jocuridepăcănele.ro. Nu trebuie să îți faci cont și nici să depozitezi pentru a te juca. Ajută-l pe Jack să îl păcălească pe uriaș și dă tot ce ai mai bun pentru a face cele mai bune combinații.

Cum se joacă

Selectează valoarea pariului folosindu-te de săgețile Bet Up sau Bet Down și apasă butonul Spin pentru a începe jocul. Jocul are 5 tamburi și 25 de linii de plată. Dintre simbolurile obișnuite cel mai profitabil este Jack și dacă reușești să aliniezi 5 simboluri de acest fel, vei obține 2500 de bănuți. Boabele magice de fasole reprezintă simbolul Wild al jocului și va apărea pe tamburii 2, 3 și 4. Este nevoie de un singur simbol pentru a declanșa caracteristica Upwild și pentru a face câștigurile tale să crească considerabil. Conectează trei ouă aurii și poți obține simbolul bonus al jocului cu ajutorul căruia îți vei mări câștigurile de 2500 de ori pariul tău original.

Joacă Jack’s Beanstalk pe computer sau pe telefonul mobil și distrează-te cum nu ai facut-o niciodată! Încearcă-ți norocul și cu slotul Spartacus.