Spartacus Păcănele Gratis

Spartacus este un joc ca la aparate gratis, care va permite sa va distrati si sa castigati, impreuna cu celebrul erou Spartacus, o figura emblematica in lumea gladiatorilor

Spartacus

Evalueaza Joc (541voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Spartacus este o legendă care a câștigat inima și admiratia multor oameni. Abilitățile sale de luptă și conducerea militară sunt de neîntrecut. Legendarul gladiator este adus la viață de slotul online Spartacus Gladiator of Rome. Spartacus a zguduit temelia imperiului roman, lăsându-și amprenta asupra istoriei. Imaginea gladiatorului a prins viață în seriile de televiziune și în multe filme. Simbolurile regăsite în joc îl reprezintă pe Spartacus, femei gladiatori, coifuri romane, lei, scuturi, săbii și alte obiecte asemănătoare.Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Acest slot oferă populara caracteristică Colosal Reels, care este un plus fantastic pentru tema acestui joc. Jocul de păcănele Spartacus este alcătuit din 2 seturi de role, unul mai mic și unul mai mare.

spartacus-pacanele-online-casino

Setul mai mic are 5 role si 4 linii de castig, iar setul mare are 5 role si 12 linii de castig. Bucurați-vă de redarea tuturor celor 100 de linii de câștig pentru doar 0,50 pe 2 linii. Acest slot include, de asemenea, transferul de simboluri wild, simboluri scatter și rotiri gratuite. Logo-ul jocului este simbol wild, iar Colosseum-ul este simbolul scatter. Simbolul Colosseum apare doar pe coloanele 1, 3 și 5 ale setului Reel principal și Colosal. Trei simboluri Colosseum aliniate de la stânga la dreapta îți vor oferi runde bonus (free spins). Trei simboluri îți oferă 8 free spins și multiplicarea pariurilor x2, iar 4 simboluri aliniate îți oferă 12 free spins și multiplicare pariurilor x5. Daca vei nimeri 5 simboluri vei primi 20 free spins și multiplicarea pariurilor x20. Ferește-te de simbolurile sălbatice stivuite pe setul Main Reel, deoarece unul sau mai multe dintre acestea se vor transfera în Colosal Reels crescând șansele de a forma mai multe combinații câștigătoare.

Cinci simboluri Spartacus îți vor aduce un cumul de 1.250 de banuti.

Intră în lumea gladiatorilor și a legendelor și alege să joci Spartacus. Daca ți-a plăcut Spartacus cu siguranță te vei distra jucând Thunderstruck II.