Immortal romance jocuri ca la aparate

Poți mereu să te distrezi atunci când joci jocul cu aparate Immortal Romance. Jocul rămâne unul dintre jocurile video de aparate de top produse vreodată de Compania Microgaming.

Immortal romance

Evalueaza Joc (948voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Immortal Romance este  unul dintre cele mai tari jocuri păcănele online de la Microgaming. Primul impact cu Immortal Romance îți va aminti de romanele cu vampiri şi iubiri împlinite în nemurire. Muzica, razele de lumină și simbolurile crează atmosfera întunecată și ușor romantică. Personajele acestui jocului de păcănele te intâmpină şi par că îţi fac cu ochiul spre câştiguri.

Cum se joacă

Jocul din seria jocuri păcănele online este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată.

În acest joc, ca şi în alte jocuri de păcănele online, există multe bonusuri. Poți obține 4 tipuri diferite de bonusuri pe care le descoperi în timp ce joci. Simbolul wild este un simbol multiplicator care dublează câștigurile și formează propria combinație câștigătoare. Înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului scatter.

immoratl-romance-pacanele-gratis-online

Două sau mai multe simboluri Scatter apărute aleatoriu pe role creează o combinație câștigătoare, care va fi adăugată câștigurilor din jocul de cazino de bază. Trei sau mai multe simboluri Scatter aflate oriunde pe role declanșează bonusul Chamber of Spins. Jucătorul poate alege între 4 tipuri de bonus: Amber Bonus Game, Troy Bonus Game, Michael Bonus Game și Sarah Bonus Game. Immortal Romance este unul din acele jocuri păcănele online foarte generoase cu rundele bonusuri. Nu mai e nevoie să spunem mai multe, căci jocul are o poveste ispititoare, grafica este frumoasă, iar mecanica jocului este fără niciun cusur. Funcția Wild Desire este activată la întâmplare în timpul jocului de bază și transformă până la 5 role în role Wild, mărind câștigurile!

În plus, doar în Immortal Romance vei fi invitat într-o cameră specială a rotirilor gratuite. În The Chamber of Spins, vei descoperi că fiecare dintre cele patru personaje ale jocului vine cu un număr de free spins. Ca la multe alte jocuri păcănele online, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

Descoperă atmosfera întunecată, dar și nemurirea în jocul de pacănele Dracula.