Dracula jocuri casino noi

Daca esti fascinat de legendele despre vampiri si Contele Dracula te invit sa facem o incursiune in timp cu cel mai nou joc slot lansat de compania NetEnt numit Dracula.

Dracula

Evalueaza Joc (717voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Daca nu îți este frică de sânge și îți place Dracula, atunci Dracula`s Blood Bank este jocul ideal pentru tine. Grafica, animațiile și efectele sonore te transpun în atmosfera înfricoșătoare specifică Contelui Dracula. Nu te lasa intimidat de Conte pentru că te va testa. Gasește-i cele mai frumoase victime și vei fi recompensat. Depasește-ți frica și poti deveni ucenicul lui. Jocul este disponbil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Bucură-te chiar acum de jocul gratis online cu aparate Dracula´s Blood Bank. Jocul vine cu 9 linii de câștig și 5 role. Acest joc online cu aparate este bazat pe culturile recente ale vampirilor și oferă o experiență nemaiîntâlnită, exact ca în Caribbean Cashpot sau Cartoon Capers, toate fiind lansate de 1×2 gaming. Pariul minim este de 2, iar cel maxim de 200 de bănuți. Contelui îi place să își testeze ucenicii așa că te va lasa să descoperi literele și numerele de pe aparat. În cazul în care vei gasi 5 simboluri identice, de la stânga la dreapta, te va recompensa cu dublarea pariului făcut. Odata ce are încredere în tine, te va lasa să îi alegi victimele. Cu cât îi aduci mai multe femei frumoase, cu atât îți va oferi tot mai mulți bănuți. Dracula este și simbolul wild al jocului și poate înlocui orice alt simbol, în afară de scatter.

dracula-slot-joc-online-pacanele

Acest joc gratis online cu aparate este într-adevăr un joc ce merită încercat atât de începători cât și de jucătorii experiementați. Ca de obicei, 1×2 gaming a făcut o treabă grozavă în dezvoltarea acestui joc de aparate, Dracula´s Blood Bank online. În acest joc gratis online cu aparate, jucătorilor li se asigură nu doar distracție, ci și câștiguri fenomenale. Înainte să începi să joci jocul online de aparate Dracula´s Blood Bank pe bani adevărați, vei primi un stimulent sub forma unei depuneri bonus pentru a testa jocul gratuit.

La fel de nemuritor ca și Dracula este și jocul de pacanele Immortal romance.