Hugo Slot Joc ca la Aparate

Slotul Hugo de la Play' N Go este perfect dacă îți dorești o experință minunată. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Joacă-te și formează cele mai bune combinații!

Hugo Slot

Evalueaza Joc (155voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 10
  • Max. Bet: 100
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Play’N Go a lansat recent jocul de păcănele ca la aparate Hugo. Slotul este ușor de jucat, are o grafică excelentă și simboluri colorate cu ajutorul cărora poți obține cele mai bune combinații. Vrei să te distrezi oriunde ai fi? Hugo este disponibil și pe telefonul mobil. Tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet și dorința de a câștiga.

Cum se joacă

Hugo are 5 tamburi și 10 linii de plată. Începe jocul apăsând butonul Spin pentru a face tamburii să se miște. Poți alege și opțiunea Autoplay care pune tamburii în mișcare în mod automat. Simbolul Wild al jocului este chiar Hugo și poate apărea pe oricare tambur și va înlocui orice simbol în afară de Scatter și de Bonus. Atunci când Hugo înlocuiește un alt icon din joc, îți va dubla câștigurile. Aliniază minim trei simboluri Scatter și vei declanșa runda de free spins. Vrajitoarea Afskylia este simbolul Scatter al slotului. Vei primi free spins în funcție de câte Scatter reușești să aliniezi. Runda bonus a jocului va începe doar după ce reușești să aliniezi trei cufere pe tamburii 1, 3 sau 5. Alege una dintre cele patru uși din mina de aur și bucură-te de premiu.

Slotul Hugo este disponibil gratis pe jocuridepăcănele.ro. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi pentru a te distra. Încearcă și Crazy Monkey 2.