Crazy monkey 2 Joc ca la Aparate

Crazy Monkey 2 este unul dintre cele mai jucate jocuri online de pacanele. Face parte din aceeasi categorie de jocuri precum Book of Ra si Fruit Cocktail. Scopul jocului este de a colecta cât mai mulți bani. Joacă acest joc și colectează cât mai multe puncte!

Crazy monkey 2

Evalueaza Joc (734voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Urmând întocmai succesul slotului marca Igrosoft, jocul de păcănele Crazy Monkey 2 este continuarea marelui succes a lui Crazy Monkey. Ca și predecesorul său, Crazy Monkey 2 spune povestea distractivă și interesantă a unei maimuțe, pe care cu siguranță o vei îndrăgi imediat.

Cum se joacă

Crazy Monkey 2 este un joc ca la aparate gratis, cu 5 tamburi, iar actiunea are loc in inima junglei, cu un jackpot de 5.000. Dacă ești un fan al jocurilor de păcănele, atunci te invităm să joci acest joc ca la aparate gratis. Nu rata distractia.

crazy monkey 2 jocuri ca la aparate gratis

Jocul Crazy Monkey 2, are o grafica foarte bună, iar jungla din fundal pare mai realistă și mai detaliată.. Versiunea actualizată oferă un decor mult mai realist și mult imbunătăâit. Crazy Monkey 2 este un joc cu aceeași distribuție ca a predecesorului sau. Clusterul de banane, a fost alocat versiunii Crazy Monkey 2, la fel ca si fluturele. Până și maimuța ramane la fel . Șarpele, la fel ca si sigla Monkey Crazy, se întoarce. Acum, însă, în locul unui craniu de aur, există o mască tribală. Adăugările noi includ, de asemenea o broască strălucitoare verde, și o pasăre tropicală.
La fel ca și primul joc, Crazy Monkey 2 este disponibil pentru a fi jucat de la un singur credit pe minut până la 225.

Utilizatorii pot opta pentru a juca folosind una, trei, cinci, șapte sau nouă linii de plată.

Încearcă și clasicul Crazy Monkey.