Hot Safari Păcănele Gratis

Disponibil chiar și pe telefonul mobil, jocul de păcănele Hot Safari îți va satisface dorința de câștig. Pe lângă grafica excelentă, slotul are un tambur în plus unde se vor afișa multiplicatorii pentru runda respectivă. Distreză-te cu Hot Safari chiar acum!

Hot Safari

Evalueaza Joc (93voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 25
  • Max. Bet: 125
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ești gata să învârți tamburii printre animalele sălbatice din Africa? Încearcă Hot Safari, noul slot de la Pragmatic Play și sigur te vei distra cu rundele bonus și cu simbolurile unice. Cu o grafică excelentă și cu sunete autentice, Hot Safari îți va oferi o experiență inedită.

Cum se joacă

Nu este necesar să îți faci cont sau să depozitezi pentru că pe jocuridepăcănele.ro te poți juca gratis. Deschide Hot Safari și după ce ai ales valoarea pariului, apasă butonul Spin. Jocul are 3 rânduri, 5 tamburi și 25 de linii de plată. Slotul vine cu simboluri Wild și Scatter care te vor ajuta să îți mărești câștigurile considerabil. Dintre simbolurile obișnuite cel mai profitabil este elefantul, iar apoi rinocerul și ultimul zebra. Hot Safari mai are adaugat al șaselea tambur unde vei găsi multiplicatori de al 1x la 10x.

hot-safari-jocuri-de-pacanele-gratis

Acesta se mișcă când se mișcă și tamburii principali și arată multiplicatorul pentru runda respectivă. Aici vei regăsi și un simbol unic care declanșează o caracteristică specială cu ajutorul căreia îți poți multiplica câștigurile.Simbolul Wild al jocului este leul și poate înlocui orice alt icon în afară de cel Scatter. Simbolul Super Wild poate fi activat doar în runda de free spin, moment în care pe fiecare tambur este adăugat un simbol Wild și astfel vei câștiga foarte mulți bănuți.

Încearcă Hot Safari și distrează-te! Slotul este disponibil și pe telefonul mobil. Dacă ți-a plăcut Hot Safari, încearcă și Stampede.