Stampede Păcănele Gratis

Stampede

Evalueaza Joc (749voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți place savana africană, iar animalele de acolo sunt preferatel tale, Stampede este jocul de păcănele perfect pentru tine. Lansat de curând de Betsoft, acesta are imagini inedite din savană și simboluri cu animele sălbatice. Sunetele sunt și ele din aceași poveste și îți vor face experiența și mai inedită.  Descoperă minunile din Africa și joacă-te Stampede chiar și de pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Acesta este un slot cu 5 tamburi și 4 linii de câștig. Setează-ți pariul, alege linia pe care vrei să joci și învârte tamburii. Simboluri cu animale sălbatice se vor perinda prin fața ta. Vei vedea elefanți, gheparzi, antilope, girafe, zebre, ulii, dar și cifre și litere. Încearcă să aliniezi simbolurile norocoase pentru a caștiga cât mai mulți bănuți.

stampede-jocuri-ca-la-aparate

Jocul are 3 simboluri scatter, adica elefanții și doua simboluri wild care exact așa sunt denumite. Acestea pot înlocui orice simbol în afară de arborele Baobab. Dacă mai multe simboluri wild apar pe ecran, fiecare dintre ele îți va multiplica premiul pentru acea rundă. Stampede oferă jucătorilor săi opțiunea de rotire gratuită sau Free Spin. Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de această caracteristică este să aliniezi 3,4 sau 5 astfel de embleme. Le poți conecta de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta. Trei simboluri îți vor aduce 8 spins, iar 4 arbori de Baobab conectati, 12 spins. Daca îți dorești u număr mai mare de spins, trebuie sa aliniezi 5 simboluri cu Baobab. Asta îți va aduce 20 de spins. Poți declanșa din nou această caracteristică dacă în timpul rotirilor o să nimerești alte 3 simboluri cu arborele Baobab.

Stampede include și opțiunea de Joc Dublu. Dacă ești genul de jucător care alege totul sau nimic, Jocul Dublu este perfect pentru tine. Joacă o parte din ce ai câștigat sau chiar toată suma de bani. Pariază pe cap sau pajură și învârte moneda. Partea norocoasă a monedei îți va dubla pariul, iar cealalta îl va face să dispară.

Alege să joci Stampede și distrează-te!