Diamond wild jocuri ca la aparate

Ei bine, daca sunteti un fan al jocuri ca la aparate, Diamond wild este perfect pentru tine. Te vei bucura de castigurile pe linie si de jackpot-ul progresiv.

Diamond wild

Evalueaza Joc (728voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Diamond Wild este un joc palpitant cu aparate. Îți va testa îndemânarea și perspicacitatea. Poate la prima vedere pare un joc tradițional datorită fructelor, numărului 7 și a simbolurilor cu dolari. Diamond Wild este mult mai mult de atât. În acest joc ca la aparate vei descoperi multe îmbunătățiri, cum ar fi bonusuri, free spins și diferite jackpoturi progresive. Toate se învârt în jurul simbolului diamant.

Cum se joacă

Jocul are 5 role și 20 de linii de câștig. Cu toate astea, vei avea opțiunea să joci doar pe liniile 1, 5, 10, 15 și 20.

diamond-wild-jocuri-casino-online

În acest joc trebuie sa aduni cât mai multe credite pentru a învinge aparatul. Jocul are foarte multe bonusuri, printre care șeptari, cireșe, diamante, semne bar și dolari. Totul ține de noroc dar și de strategia ta de a paria. Joacă pe o anumita sumă de bani și dubleaz-o. Deși pare o treabă ușoară nu te grăbi să judeci, pentru că jocul este destul de dificil și trebuie să fi foarte atent la toate lucrurile din aparat. În principal, vei câștiga credit când vei forma linii de câte 3 simboluri de același fel, de la stânga la dreapta. Diamantul este simbolul wild al jocului și îți oferă câștiguri în valoare de 2.500 de bănuți, numai dacă vei nimeri un rând de 5. Următorul simbol este cifra 7 și valorează 1.000 de bănuți, apoi vine simbolul dolarului care valorează 500 de banuți, urmat de simbolul BAR cu 200 de bănuți.

Caștigul pe care il ai depinde și de suma de bani pe care o bagi în aparat. Dă tot ce ai mai bun pentru a aduna multe puncte și pentru a avea o șansă să ajungi în topul celor mai buni jucatori.

La fel de strălucitor ca și Diamond Wild este și jocul de păcănele Dazzele me.