Dazzle me jocuri noi ca in cazinou

Dazzle Me este din nou un joc original de cazinou cu un aspect neobișnuit (asimetric) al rolelor, o caracteristică interesantă, dar care garanteaza distractie si castiguri pentru iubitorii genului

Dazzle me

Evalueaza Joc (820voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Vrei un joc de cazino în care poți câștiga 12.500 de bănuți? Încearcă chiar acum jocul ca la aparate gratis online Dazzle Me. Dacă îți place ca jocurile tale să fie pline de pietre strălucitoare Dazzle me este jocul ideal pentru tine. Pietrecele prețioase se vor transforma în bonusuri. Găsește rubine, ametiste, smaralde și safire și le poti transforma în tot felul de premii.

Cum se joacă

Fiind unul dintre clasice, Dazzle me este un joc de păcănele cu 5 role și 76 de linii de câștig posibile.

Simbolurile te pot ajuta să primești până la 16 free spins, care îți vor mări șansele de câștig. Fiecare nestemată îți poate oferi câte un anumit număr de bănuți. Printre simbolurile valoroase se află pietrele prețioase roșii, verzi, mov sau albastre. Safirele și smaraldele valorează până la 20 de bănuți, în timp ce rubinele și ametistele valorează până la 30 de bănuți. Simbolurile retro, adică clopotele și șeptari au o valoare mult mai mare. Clopotele îți vor aduce încă 100 de bănuți, în timp ce cifra 7 te va face mai bogat cu încă 200 de bănuți. Partea distractivă începe odată cu jocurile bonus. Minim 3 simboluri free spins îți vor aduce încă 8 free spins. Dacă nimerești 4 vei câștiga încă 12, iar dacă nimerești 5 vei câștiga încă 16.

dazzle-me-pacanele-gratis

Cu un număr atât de mare de linii de câștig și cu valoarea diversă a bănuților, Dazzle me poate fi potrivit pentru orice jucător. Alege dacă vei pune un pariu între 1 și 10, iar poi stabilește valoarea banuților de la 0.01 până la 1.0. Asta îți va permite un pariu minim de 0.2 banuți pe rotire și un pariu maxim de 200 de banuți pe rotire.

Bucură-te de pietrele prețiose preferate și joacă Dazzle me. Păstrează același registru și vezi dacă ți se potrivește și Diamond Wild.