Beowulf Online Joc ca la Aparate

Este timpul ca Bewolf sa invinga raul! Cele doua trasaturi principale ale jocului sunt atacul lu Grendel, dar si lupta dintre Bewolf si dragon in runda bouns. Jocul ofera spre incantarea jucatorilor sai grafica 3D si efecte sonore excelente. Jocul leaga povestea lui Beowlf de un model matematic pentru a oferi jucatorilor sai o experienta excelenta.

Beowulf Online

Evalueaza Joc (953voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Beowulf Online se încadrează într-un gen de joc care este deosebit de dificil de produs. Tocmai de aceea este catalogat ca făcând parte din sfera supra-producției. Este produs de Quickspin.

Cum se joacă

Acest slot are 5 role și 25 de linii de câțștig. Beowulf este fantastic, destul de imprevizibil și prezintă și câteva caracteristici destul de neașteptate. Beowulf Online  permite jucătorilor să parieze fie pe joc în ansamblul său, fie pe linii de plată și există, de asemenea, posibilitatea de a juca chiar pariul.

beowulf-jocuri-de-pacanele-gratis

Jocul poate fi jucat folosind opțiunea de joc rapid care implică pariuri rapide și gameplay. Acest slot oferă extinderea jocurilor “sălbatice”, o rundă gratuită de rotație, Grendel Attack care poate fi activată în orice moment, indiferent de miza care este pariată.

Jocul bonus necesită jucătorul să învingă balaurul cu ajutorul unor simboluri wild care pot fi activate numai în timpul rundei bonus gratuite . Daca vor castiga jucatorii  vor fi premiați cu mai multe rotiri gratuite, dar si cu premii mult mai mari.

Încearcă și Immoral Romance.