Astro Babes Păcănele Gratis

Descoperă misterele din Univers cu slotul Astro Babes. Playtech este unul dintre cei mai buni provideri din industrie, iar jocul de păcănele ca la aparate sigur va fi pe placut tău. Distrează-te cu Astro Babes!

Astro Babes

Evalueaza Joc (60voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • Speciala: Da
  • Linii de Castig: 100
  • Max. Bet: 5
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ai visat vreodată să pleci într-o expediție în spațiu? Cu noul slot de la Playtech vei putea descoperi toate comorile din Univers. Joacă Astro Babes și învârte tamburii pentru a forma cele mai bune combinații. Slotul este disponibil gratuit pe jocuridepăcănele.ro fără să îți faci cont sau să depozitezi. Intră și distrează-te!

Cum se joacă

Astro Babes are 5 tamburi și 100 linii de plată. Pentru a începe jocul trebuie să apeși butonul Spin. Simbolurile susțin tematica jocului, iar grafica și sunetele te vor transpune în atmosfera slotului. Pe cei 5 tamburi se afla câte o fată, Gwen, Betsy, Violet, Roxy și Bonny. Cel mai profitabil simbol al jocului este Bonny care te va premia cu valorea pariului tău x8 atunci când o să reușești să aliniezi 5 astfel de simboluri. Fiecare fată se transformă în simbol Wild în momentul în care apare în întregime pe un tambur de aceeași culoare ca ea. Dacă ești norocos poți să obții 5 tamburi Wild, astfel încât vei câștiga valoarea pariului tău x5000. Simbolul Scatter al jocului este racheta și dacă reușești să aliniezi 3, 4 sau 5 astfel de simboluri poți primi 12, 20 sau 50 de rotiri.

Astro Babes este disponibil și pe telefonul mobil așa că te poți distra oriunde ești. Dacă ți-a plăcut Astro Babes poți să încerci și Sweet Alchemy.