Sweet Alchemy Gratuit pe PC si Mobil

Încearcă-ți norocul cu Sweet Alchemy și aliniază cele mai delicioase simboluri pentru a obține combinații câștigătoare.

Sweet Alchemy

Evalueaza Joc (719voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Sweet Alchemy nu seamănă cu niciun slot pe care l-ai jucat până acum. Jocul îmbină simboluri delicioase cu nenumărate caracteristici speciale într-o atmosferă care sigur îți va aduce aminte de celebrul Candy Crush. Partenera ta în această călătorie, presărată cu multe câștiguri și nenumărate dulciuri, este Candy. Ea te va susține și se va bucura la fiecare combinație profitabilă pe care o nimerești. Joacă jocul de păcănele ca la aparate pe gratis și combină cele mai bune simboluri pentru a câștiga!

Cum se joacă

Sweet Alchemy de la Play n Go are nenumărate caracteristici care sunt create pentru a te bucura pe deplind de atmosfera jocului. Setează valoarea pariului și învârte tamburii pentru a te distra.

Sweet-Alchemy-jocuri-de-pacanele

Slotul are o bară Sugar Rush care odată ce se încarcă la capacitate maximă, va umple tamburii de simboluri Wild. Acestea pot fi de 3 feluri, simple, cu dungi sau cu puncte. Fiecare simbol are caracteristici diferite. Dă tot ce ai mai bun să umpli bara Sugar Rush cu 38 de bomboane pentru a declanșa runda gratuită în cadrul căreia poți primi trei vrăji. Runda bonus din cadrul jocului îți poate aduce multe premii. De fiecare dată când termini runda bonus, vei avansa pe hartă și vei putea deschide cufere câștigătoare.

Joacă gratuit Sweet Alchemy și pe mobil sau tabletă și învîrte tamburii așa cum nu ai mai făcut-o niciodată!