King Kong Cash

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig: 10

  • Tema Jocului: Cu speciale

King Kong Cash este un fantastic slot cu 5 tambururi și 20 de linii de plată de la dezvoltatorii de software Playtech.

Chiar daca la inceput acest slot poate parea ca este unul simplu, acesta spre incantarea utilizatorilor sai ofera cateva runde de escaladare bonus, simboluri wild si o grafica excelenta, precum si efecte audio interesante pentru a mentine incantarea si atentia jucatorilor in orice moment.

King Kong Cash este un slot cu desene animate care, poate parea ca aduce mai mult cu Jungle Book decât cu King Kong, dar fiind in aceelasi timp si extrem de distractiv. King Kong se poate trezi oricând in acest joc de pacanele online, aducand  provocari dar si castiguri jucatorilor de pacanele online, care il indragesc .

Jocul are 20 de linii si 5 coloane. Exista doua moduri de joc: Jungla si Marele Oras (Big City).

In Jungle Mode, 3 sau mai multe simboluri King Kong declanseaza optiunea Wild Jungle Re-Spins. Iar 3 sau mai multe Logo-uri King Kong activeaza Bonusul Skull Island.

In Big City Mode din jocul ca la aparate King Kong, 3 sau mai multe simboluri Wild declanseaza optiunea Wild Kong Re-Spins. Iar 3 sau mai multe Logo-uri King Kong activeaza Bonusul City Tower.

Diferentele stau in rundele bonus inedit concepute pentru fiecare mod de joc.

Jocul ca la aparate King Kong iti aduce un jackpot de 3000 de monede atunci cand 5 simboluri Wild King Kong vor aparea pe o linie activa.

Intra in lupta cu King Kong joaca si castiga!