Wonder Hounds

Evalueaza Joc (762voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Câinii se numără printre animalele tale preferate? Dacă răspunsul este “Da„ , Wonder Hounds este jocul ideal pentru tine. Fundalul jocului reprezintă un parc liniștit, perfect pentru cei trei câini. Sunetele îți vor oferi o atmosferă calmă și te vor face să te bucuri de hobby-ul tău la maximum. Câinii sunt gate să îți ofere câștiguri considerabile. Pe lângă aceste simboluri, vei mai întâlni cifre, litere, oase pentru ros sau boluri cu mâncare. Joacă-te chiar acum Wonder Hounds si începe distracția. Vestea cea bună este că te poți juca și de pe telefonul mobil, iar tot ce ai nevoie este conexiune la internet.

Cum se joacă

Jocul de aparate produs de NextGen Gaming are 5 tamburi și 25 de linii de câștig. Cei trei câini, Ace, Jinse și Winchester, sunt vedetele slotului și te pot îmbogăți cu sume considerabile. Cel mai valoros este Ace și dacă reușești să aliniezi 5 astfel de simboluri pe o linie activă de joc îți poți multiplica valoarea pariului de 14 ori.

wonder-hounds-jocuri-de-pacanele

Wonder Hounds are și o rundă bonus pregătită pentru tine, unde poți beneficia de 2 caracteristici:

  • Wonderhounds Gone Wild: aceasta se poate declanșa în mod surprinzător pe durata unui spin. În cadrul rundei, unul dintre cei 3 câini va deveni simbol wild și îți poate dubla câștigurile.
  • Free Games: aliniază 3 simboluri scatter și îți poți multiplica pariul. Simbolul scatter în acest jos este labuța. Pentru 3, 4, sau 5 simboluri conectate îți poți multplica valoarea pariului de 4, 15 sau 100 de ori. De asemenea, poți primi 8, 12, respectiv 5 spins. La începutul acestei runde bonus pot fi adăugate pe tamburi de la 1 la 15 simboluri wilds care rămân sticky pe toată durata rundei.

Chiar dacp la prima vedere, slotu nu pare unul care să îți aducă câștiguri considerabile, este doar o aparență. Bucură-te de hobby-ul tău și joacă-te Wonder Hounds și îți poți dubla banii la fiecare spin.

Chiar dacă îți plac câinii sau nu, acest joc de păcănele îți poate oferi multe momente de amuzament. Joacă-te de pe calculator sau de pe telefonul mobil și distrează-te neîncetat!