Wacky Panda

Evalueaza Joc (546voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Wacky Panda este un joc lansat de Microgaming. Datorită graficii și a modului ușor prin care se poate juca, Wacky Panda este potrivit pentru cei care tocmai ce au făcut cunoștință cu lumea păcănelelor. Într-o pădure de bambus câteva personaje drăgălașe se întrec între ele pentru a-ți oferi cele mai mari câștiguri. Gama de simboluri se concentrează în jurul ursului panda, care mai de care mai interesant și diferit. Fructele nu lipsesc din Wacky Panda și vei întâlni pepeni, struguri și banane. Joacă și de pe telefonul mobil și distrează-te.

Cum se joacă

Slotul are 3 tamburi și o linie de câștig. Este simplu de jucat și oferă câștiguri garantate. Este amuzant și îți poate multiplica pariul inițial de 1.111 de ori. Cei 5 panda sunt unici și îți pot aduce în cont foarte mulți bănuți. Unul dintre ei este mult mai valoros ca restul și îți poate aduce 3.333 de coins. Tot ce trebuie să faci este să conectezi 3 astfel de simboluri.

wacky-panda-jocuri-de-pacanele

Dacă nimerești 1 sau 2 simoluri pe unul dintre tamburi, îți poți multplica pariul de 10 sau 15 ori. Chiar dacă Wacky Panda nu are runde bonus sau alte caracteristici nu trebuie ignorat. Este perfect pentru jucătorii noi pentru că oferă câștiguri garantate în cel mai simplu mod. Nu ai cum să nu îți dublezi banii cu acest joc de păcănele.

Urșii pada sunt atât de drăguți cu tine încât vor să îți ofere cea mai bună experiență de până acum. Câștiga abilități de joc cu ajutorul acestui slot de la Microgaming. Jocă-te Wacky Panda de pe calculator sau de pe telefon mobilși distrează-te cum nu ai mai facut-o până acum!