Volcano Riches Joc ca la Aparate

Distrează-te cu cel mai nou joc de la Quickspin, Volcano Richies! Atmosfera unică, efectele vizuale și rundele bonus îți vor oferi momente de relaxare!

Volcano Riches

Evalueaza Joc (742voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Îți place să te joci jocuri de păcănele ca la aparate? O să te distrezi la maxim cu acest slot de la Quickspin. Deschide Volcano Richies și călătorește spre o insulă din Pacific unde trebui să o îți încerci norocul cu Zeița Focului. Nu trebuie să descarci jocul și nici să îți faci cont. Poți juca Volcano Richies pe gratis chiar pe site. Învârte tamburii și distrează-te cu hobby-ul tău.

Cum se joacă

Acest slot are 5 tamburi și 40 de linii de câștig.  Simbolurile de pe tamburi aduc un omagiu culturii polineziene și te vor face să intri în atmosferă foarte ușor. În acest joc apar două tipuri de simboluri wild. Volcano Wild apare doar pe tamburul al treilea în jocul de bază și pe tamburii 2 și 5 în runda de free spins.

volcano-riches-jocuri-ca-la-aparate-gratis

Simbolul acesta este special pentru că poate umple ceilalți tamburi cu alte simboluri Wild. Această caracteristică îți poate dubla șansele de câștig considerabil. Simbolul Scatter al jocului este soarele auriu și dacă reușești să aliniezi 3 astfel de semne vei primi 10 free spins. Câștigurile se calculează în ambele sensuri. Pe lângă semnele speciale, cele mai profitable simboluri din joc sunt Zeița Focului, femeia cu fustă hula și bărbatul.

Ești gata să faci cunoștință cu o cultură nouă și să te distrezi? Volcano Richies este jocul ideal pentru tine și este disponibil pe orice telefon mobil sau tabletă. Distreză-te cum nu ai mai făcut-o cu acest joc e păcănele ca la aparate.