Vikings go to Hell Joc ca la Aparate Gratuit

Cel mai recent joc de la Yggradsil, Vikings Go Hell, îți va potoli setea de câștig! Joacă gratuit și exersează-ți abilitățile!

Vikings go to Hell

Evalueaza Joc (269voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pornește într-o călătorie inedită alături de 4 vikingi curajoși și joacă Vikings go to Hell. Slotul este produs de Yggradsil și este ideal pentru după-amieze pline de distracție. Joacă gratuit pe site sau chiar pe telefonul mobil dacă ai acces la internet. Nu trebuie să depozitezi sau să îți faci cont. Pur și simplu deschide jocul și bucură-te de hobby-ul tău.

Cum se joacă

Vikingii sunt gata să îl înfrunte pe Lucifer, dar au nevoie de ajutorul tău. Setează valoarea pariului, apasă butonul Spin și începe jocul. Vei primii 50 de free spins ca jucător nou. Dacă reușești să nimerești cele mai bune combinații vei duce la îndeplinire misiunea. Jocul are 5 tamburi și 25 de linii de plată. Slotul vine cu tot felul de premii, free spins și cufere pline cu rage points.

Vikings-go-to-Hell-jocuri-gratuite-de-pacanele

Luptele dintre vikingi și demoni te vor îmbogăți cu simboluri Wild. Caracteristica unică de free spins îți poate aduce până la 16 free spins. Deschide cuferele norocoase și fii gata să te îmbogățești. Sunetele sunt autentice și simbolurile de pe tamburi care reprezintă imaginea vikingilor, scuturi, topoare sau săgeți, întregesc întreaga atmosferă. Dă tot ce ai mai bun și înfrânge-l pe Lucifer.

Joacă chiar acum Vikings go to Hell și distreză-te cu hobby-ul tău. Te poți juca oriunde, pe telefonul mobile sau pe tabletă.