Tesla Jolt Joc ca la Aparate Gratuit

Tesla Jolt te așteaptă doar pe tine! Deschide noul joc de păcănele de la Nolimit City și distreză-te cum nu ai făcut-o niciodată!

Tesla Jolt

Evalueaza Joc (366voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Distrează-te cu jocul de păcănele ca la aparate Tesla Jolt și simte cum îți curge electricitatea prin vene. Toată lumea îl cunoaște pe Nikola Tesla, dar acum ai ocazia să îi descoperi secretele cu acest joc unic. Produs de Nolimit City, slotul promite ore de distracție cu simboluri speciale și nenumărate câștiguri. Grafica este de calitate superioră, iar sunetele te vor transpune în atmosfera respectivă.

Cum se joacă

Tesla Jolt are 5 tamburi, 20 de linii de câștig și simboluri Wild diferite. Cu cât sunt mai multe simboluri de acest fel, cu atât șansele tale de câștig cresc. Primul simbol Wild apare în cadrul jocului obișnuit, iar celălalt în runda bonus. Ambele sunt foarte profitable și la fel ca orice alte simboluri Wild, înlocuiesc toate semnele din joc, în afară de simbolul Scatter. Aliniază  3, 4 sau 5 simbolul Scatter și vei declanța runda bonus de Tesla Spins. Pentru fiecare combinație vei primi un anumit număr de free spins:

  • 3 simboluri: 10 free spins;
  • 4 simboluri: 15 free spins;
  • 5 simboluri: 20 free spins.

Tesla-Jolt-jocuri-ca-la-aparate

În cadrul acestei runde bonus, se poate activa și simbolul Wild special, denumit Charged Wild. Toate simbolurile Wild obișnuite adunate pe tamburii 2, 3 sau 4 sunt colectate pentru a forma acest Charged Wild. Învârte tamburii și încearcă să nimerești combinațiile câștigătoare. Distrează-te așa cum nu ai mai facut-o niciodată cu Tesla Jolt!

Ești unul dintre acei jucători care nu are timp suficient să se bucure de hobby-ul lui? Din fericire Tesla Jolt este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă, așa că de acum încolo te poți juca oriunde ai fi.