Treasure room speciale

Comorile si cuferele fac parte din acest joc de pacanele creat de BetSoft cu o grafica HD de calitate superioara. Asa cum numele ”Treasure Room” sugereaza, exista multe simboluri asociate comorilor. Tema este foarte bine aleasa pentru un joc de tip slot.

Treasure room

Evalueaza Joc (751voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Îți plac jocurile în care poți câștiga comori și te poți și distra în aceelași timp? Atunci cu siguranță jocul de păcănele Treasure room este ceea ce cauti! Jocul a fost dezvoltat de Betsoft  Bucură-te de bonusurile pe care acest joc le oferă. Aceste caracteristici combinate cu grafica jocului și sunetele de pe fundal te vor face să îți dorești să pleci în căutarea comorii pierdute.

Cum se joacă

Jocul conține 5 tamburi și 20 de linii de câștig. Alege linia de câștig, setează pariul și apasă Start. Valorile bănuților din joc sunt de la 0.02 până la 0.50.

treasure-room-jocuri-pacanele-online

Simbolurile pe care le vei găși în acest joc sunt diverse, de la bijuterii, la scuturi sau cufere cu bani de aur. Într-o cameră a comorii sigur se ascund tot felul de obiecte. Simbolul wild al jocului este busola. Poate înlocui orice alt simbol în afară de simbolul scatter. Simbolul jackpot este cufărul plin cu comori. Conectează 5 cufere și jocul te va recompensa cu jackpot. Simbolul scatter al jocului este calendarul circular auriu.Conectează consecutiv minim 3 calendare și activează runda bonus. Aici, vei vedea trei uși. Fiecare ușă ascunde trei pietre prețioase rare. Trebuie să deschizi toate ușile pentru a descoperi pietrele prețioase. Câștigurile se cumulează și apoi ți se acordă.

Simbolurile bonus sabie și scut pot plăti instantaneu până la 5. 000 de credite. La apariția a trei sau mai multe simboluri pe o linie, se activează runda bonus Click Me. Trebuie să selectezi unul dintre simbolurile scut și sabie, care îți vor aduce un câștig între 125 și 5 000 de credite. Câștigurile se înmulțesc cu pariul pe linie și numărul de linii unde apare combinația bonus.

Nu-i așa că ți-ai dorit mereu să pleci în căutarea comorilor? Ai ocazia să faci asta acum cu Treasure Room. Pariază și descoperă comorile ascunse. Poți juca rolul exploratorului și în PharaonsTomb.