Roulette Royale

Evalueaza Joc (750voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți place să pariezi pe cifre și culori, Roulette Royale este jocul potrivit pentru tine. Chiar dacă nu ești un jucător cu experiență, acest joc de cazinou îți permite să acumulezi diverse abilități. Te vei simți ca în Las Vegas cu Roulette Royale. Versiunea gratis de pe acest site îți permite să joci pentru a distra. Nu trebuie să te înregistrezi sau să depozitezi bani. Poți juca și de pe telefonul mobil sau tabletă. Atunci când te simți îndeajuns de pregătit ar trebui să faci un depozit pentru a primi mai multe beneficii.

Cum se joacă

Te vei distra la maximum cu Roulette Royale. Regulile sunt simple, iar câștigul este garantat. Scopul tău este să ghicești locul în care va cădea bila. Astfel te poți îmbogăți cu foarte mulți bănuți. Chiar dacă nu ai mai jucat până acum ruletă online nu trebuie să îți faci griji că nu vei câștiga. Odată ce ai început jocul, trebuie să stabilești suma pe care vrei să o pariezi. Chipsurile au o valoare de la 0.1$ până la 100$. După ce ți-ai ales suma trebuie să îți pui chipsurile pe secțiunea de interior sau exterior a mesei. Apasă butonul Spin și privește ruleta cum se învârte. Dacă bila a nimerit pe căsuța pe care ai pariat, ești câștigător.

roulette-royale-jocuri-pacanele-gratis

Roulette Royale are 37 de căsuțe, numerotate de la 36 la 0. Cele 36 sunt roșii sau negre, iar casuța 0 este verde. Jocul vine cu multe caracteristici care te vor ajuta. Ai opțiunea să pui pariuri pe mai multe căsuțe pentru a-ți dubla șanșele. Vestea cea bună este să poți face multe combinații între cifre și culori atunci când joci ruleta online. Încearcă să faci cele mai bune pariuri. Construiește-ți strategia și nu uita să te distrezi.

Jocul de ruletă este cunoscut atât printre începători, cât și printre jucătorii experimentați. Indiferent de statutul pe care îl ai te poți bucura de hobby-ul tău chiar acum cu Roulette Royale!