Roulette Advanced Joc ca la Aparate

Păcănelele nu se potrivesc cu gustul tău? Jocurile cu cărți nu te satisfac? Este momentul perfect să încerci Roulette Advanced, un joc de ruletă absolut uimitor care-ți va aduce la aceeași masă câștigurile și norocul într-un combinație de nerefuzat!

Roulette Advanced

Evalueaza Joc (364voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți dorești o experiență de jocuri de noroc care să nu se compare cu nimic din ce ai trăit până acum, dar care să combine atât avantajele pariatului de acasă cât și senzațiile dintr-un cazino, creațiile marca NetEnt sunt soluția. Folosind grafica de ultima generație, sunete și muzica specifice unei locații de lux și o mulțime de metode a a paria, Roulette Advanced, unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui dezvoltator, îți va oferi experiența mult visată.

Deși există doar două tipuri de ruletă în întreaga lume, Ruleta Franceză/Europeană și Ruleta Americană, navigând pe internet nu vei descoperi două jocuri la fel. Marile companii care dezvoltă aceste jocuri încearcă să ofere ceva diferit cu fiecare nouă producție. Așa se face că Roulette Advanced se bazează pe ruleta Europeană și se joacă după același set de reguli, dar aparține totodată unei colecții de jocuri profesionale. Această colecție oferă, pe lângă caracteristicile de bază, atât tipare de pariere, cât și statistici în timp real care îl vor ajuta pe jucător să-ți îmbunătățească experiența per total. Dintre toate titlurile care fac parte din această selecție, cel mai interesant, pe lângă Roulette Advanced, pare a fi European Roulette, care, deși împărtășește aceleași caracteristici, oferă un cadru și o perspectiva diferită.

Cum poți să joci jocul de ruletă gratis Roulette Advanced?

Ok, ok, ok! Cu siguranță ți-am dat câteva detalii pe care trebuie să le discutăm și explicăm cât mai pe larg pentru că toate elementele să se lege. Jocul nostru Roulette Advanced vine de la NetEnt, unul dintre cei mai importanți și bine-cunoscuți dezvoltatori de jocuri de noroc din industrie. Astfel, este de la sine înțeles că dispune de o calitate ireproșabilă, pe măsura renumelui companiei care l-a produs.

Acum, poate știi care sunt regulile generale pentru a juca la ruletă, dar, cum fiecare joc este diferit unul față de celălalt, așa sunt și interfețele pe care acestea le folosesc. În cazul de față, scopul de bază nu este cu nimic diferit, fiind cel de prezice unde va ateriza bila. Tu, că jucător, va trebui să îți alegi un jeton din colțul din dreapta al jocului și să-l plasezi pe numerele sau grupurile de numere despre care crezi că au posibilitatea de a câștigă. Odată ce ai făcut asta, este timpul să dai drumul la distracție apăsând unul dintre cele 2 butoane verzi situate pe centrul bordului. Diferența dintre acestea este viteza setată pentru rotirea bilei. Alături de cele 2 butoane mai există alte 3 care:

 • Dublează pariul – butonul portocaliu (Double bet);
 • Repetă pariul din rundă anterioară– butonul albastru (Rebet) ;
 • Șterge toate pariurile plasate dinaintea începerii unei runde – butonul maro (Clear Bet).

Cam acestea sunt acțiunile pe care trebuie să le urmezi și butoanele pe care o să le folosești. Cu toate acestea, nu am reamintit deloc despre statistici. Unde și cum pot fi acestea găsite și la ce ne-am referit. Doar uită-te în colțul din stânga din partea de jos a jocului. Vei observa imediat existența unei tabele în cadrul căreia sunt afișate mai multe numere. În ordinea lor, aceste numere sunt:

 • fierbinți (care apar cel mai adesea) pe primul rând;
 • reci (care apar cel mai rar) pe cel de-al doilea rând;
 • procentaje pentru cât de des apar numerele impare pe al treilea rând, respectiv pare;
 • procentaje pentru cât de des o anumită culoare apare pe al patrulea rând.

Credem noi că am acoperit tot ce era de discutat, restul întrebărilor tale, dacă mai există, găsindu-și răspunsul în timpul unei sesiuni de joc. Ah, și încă ceva, această versiune de Roulette Advanced este complet gratuită și nu dispune de nici o opțiune de a depozita sau retrage fonduri. Poate fi folosită pentru a te distra sau pur și simplu pentru a te antrena.

Dacă îți dorești să câștigi și niște bani din cadrul ei, poți opta să o joci pe paginile cazinourilor din România. În acest mod, nu doar că vei obține o experiență incitantă, dar în același timp te vei bucura de câștiguri extraordinare care vor ajunge curând în buzunarul tău.

Oricum ar fi, și orice varianta de Roulette Advanced vei alege să joci, noi îți urăm mult noroc și distracție plăcută!