Queen of the Castle - Gratuit Fară Depozit

Testează-ți norocul gratuit cu jocul de aparate Queen of the Castle și bucură-te de hobby-ul tău!

Queen of the Castle

Evalueaza Joc (767voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ești gata să te bucuri de hobby-ul tău așa cum nu ai mai făcut-o niciodată? Slotul Queen of the Castle este disponibil doar pentru tine gratis. Nu este nevoie să îți faci cont sau să depozitezi pentru a te juca. Doar deschide jocul și începe distracția. Vestea bună este că poți să îl joci și pe telefonul mobil sau tabletă. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și dorința de a câștiga.

Cum se joacă

Queen of Castle este produs de NextGen Gaming și are 5 tamburi de dimensiuni diferite. Jocul nu vine cu linii de plată și tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să aliniezi 3 simboluri de același fel. Câștigurile se calculează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

queen-of-the-castle-jocuri-gratis-ca-la-aparate

Simbolurile pe care le vei regăsi pe tamburi întregesc tematica, acestea fiind nestemate colorate, cufere, litere prețioase și multe altele. Simbolul Wild al jocului este usor de recunoscut pentru că este intitulat chiar astfel. Acesta poate înlocui celelalte simboluri cu expecția simbolului Scatter care este semnul intitulat Bonus. Conectează trei simboluri Scatter și vei obține free spins. Cuferele colorate vin cu multe surprize așa că încearcă să le introduci în combinații câștigătoare.

Queen of the Castle este gata să îți ofere ore de distracție. Învârte tamburii și bucură-te de o după-amiază relaxantă!