Panda’s Fortune

Evalueaza Joc (763voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Învârte tamburii și încearcă să câștigi marele premiu cu Panda’s Fortune. Slotul a fost lansat recent de Pragmatic Play si oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 Jackpoturi. Tematica este de inspirație asiatică. Plimbă-te prin pădurea de bambus și dă tot ce ai mai bun pentru a alinia simboloruile norocoase. Pe lângă faptul că Panda’s Fortune merge excelent pe computer, funcționează și pe orice telefon mobil sau tabletă.

Cum se joacă

Jocul de păcănele ca la aparate are 5 tamburi și 25 de linii de câștig. Setează valoarea pariului și începe să învârți tamburii. Vei întâlni simboluri variate ca bonsai, broa;te, fluturi, pești, dar și cifre și litere. Toate acestea împreună cu muzica din fundal, te vor ajuta să te bucuri de atmosfera din Panda’s Fortune.

Dacă aliniezi 3, 4 sau 5 simboluri fluture ți se va mari pariul o dată, de două ori, respectiv de 8 ori. Ursul panda este simbolul wild al jocului și poate ajunge pe tamburii 2, 3, 4 sau 5. Înlocuiește orice simbol, în afară de cel scatter, care este emblema yin și yang. Aliniază 3, 4 sau 5 simboluri scatter în aceeași rundă, iar pariul tău poate fi multiplicat de 2 ori, de 15 ori sau chiar de 100 de ori. Pe lângă asta, te poți bucura și de Free Spins și poți primi 8,10 sau 15.

pandas-fortune-jocuri-ca-la-aparate-gratis

Vei vedea că unul dintre simbolurile standard care ajunge pe tamburul 5 este auriu. Fii atent la aceasta emblemă pentru ca îți oferă șansa că câștigi unul dintre cele 3 jackpoturi:

  • Minor Jackpot: construiește o combinație câștigătoare de 5 care să includă un simbol wild și unul auriu. Aceasta valoarează de 25 de ori mai mult decât suma pariată in total.
  • Major Jackpot: pe acesta îl vei primi odată ce ai format o combinație care sa includă simbolul auriu și unul dintre simbolurile umatoare-A, K, J, Q, 10 sau 9. Acesta valorează 200x cât pariul tău.
  • Grand Jackpot: conectează un simbol bonsai sau animal, fara wilds, dar cu emblema aurie pe tamburul 5. Premiul aici este cel mai mare și îți poate multiplica pariul de 800 de ori.

Joacă-te Panda’s Fortune și bucură-te la maximum de hobby-ul tău, acum și pe telefonul mobil.