Not Enough Kittens

Evalueaza Joc (947voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

La prima vedere Not Enough Kittens pare un joc pentru copii. Grafica unică și simbolurile drăgălașe îți vor aduce aminte de desenele animate. Slotul însă are pregătite multe surprize pentru tine așa că apucă-te să te joci chiar acum. Not Enough Kittens este un joc de păcănele lansat recent de Thunderkick. Vei intra in laboratului unui om de ștință și vei încerca să aliniezi cele mai norocoase simboluri pentru multe runde de spins. Pisicile sunt atracția jocului și vei întâlni de toate culorile în Not Enough Kittens. Pe lângă asta, pe tamburi se regăsesc și gheme din lână, preferatele animalelor.

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi și 35 de linii de câștig. Înainte să începi trebuie să îți setezi valoarea pariului și sa îți alegi linia pe care vrei sa joci. Apoi ești gata să apeși butonul Spin. Trebuie să știi că fiecare pisică poate apărea și ca simbol dublu. Sunt 4 pisici și 5 gheme de lână. Învârte tamburii și fii atent la ce combinații îți pică.

not-enough-kittens-joc-de-pacanele

Fiecare pisică se poate dubla pe o linie de câștig pe care există un simbol wild. Asta îți va aduce câștiguri de 2 ori mai mari. Cea mai importată pisică este cea neagră și te va îmbogăți cu sume de 100 de ori mai mari decât pariul tău. Dă tot ce poți și nimerește combinații cu pisica neagră. Simbolul wild al jocului este iconița cu litera W si te va ajuta să primești foarte mulți bănuți. Dacă un simbol wild este inclus îtr-o combinație câștigătoare, pisica se va dubla. Simbolul wild înlocuiește orice alt simbol în afară de cel scatter.

Iconița cu literele FS reprezintă simbolul scatter al jocului. Cu ajutorul acestuia poți declanșa runda bonus a slotului. Tot ce trebuie să faci este să aliniezi emblemele cu FS pe tamburii 1, 3 sau 5. Trei simboluri îți vor aduce 10 spis iar 4 nu mai mult de 15 spins. Dacă îți dorești mai mult tot ce trebuie să faci este să conectezi 5 simboluri scaterr și vei câștiga 20 de spins, iar pentru 6 simboluri vei primi 25 de rotiri. Dubleză-ți șanșele de câștig și folosește-te de jocul bonus pentru a câștiga cât mai mulți bănuți.

Not Enough Kittens nu este un joc de păcănele ca oricare altul. Simbolurile și sunetele de pe fundal creează o atmosferă plăcută și drăgălașă. Distreză-te chiar acum cu acest slot unic.