Neon Roulette Păcănele Gratis

Neon Roulette este o briză de aer curat într-o lume plină de motive ce se repetă. Joacă aici, gratis, una dintre cele mai interesante versiuni ale clasicului joc de ruletă.

Neon Roulette

Evalueaza Joc (91voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Îți place să joci la păcănele? Ai căutat pentru mult timp un joc de ruletă care să te încânte peste măsură și nimic nu s-a ridicat pe măsura așteptărilor tale? Poate e momentul să îi acorzi jocului Neon Roulette o șansă! Chiar dacă numele nu te-ar duce cu gândul, acest joc este bazat pe versiunea franceză a ruletei. Acest aspect îți oferă șanse mai mari de câștig întrucât există un singur 0. Mulțumită tuturor opțiunilor pe care acest joc le oferă, oricine poate juca indiferent de experiență.

Acest uimitor joc îți oferă o mulțime de posibilități de a-ți plasa pariurile împreună cu opțiunea de a juca automat sau manual. Totodată, dacă nu vrei sa pariezi prea mult, Neon Roulette te lasă să îți setezi suma dorită pentru fiecare pariu.

Cum să te inițiezi pe acest joc de cazino online Neon Roulette gratuit?

Dacă nu ai mai jucat online până acum, s-ar putea să îți ia câteva momente să înțelegi cum se fac pariurile pe Neon Roulette. Primul pas este să alegi cât vrei să pariezi. Jocul are jetoane pentru 0.10, 1, 5 și 10 credite ce pot fi plasate individual pe oricare căsuță sau pot fi puse împreună pentru a forma o anumită sumă.

La baza mesei stau pariurile standard. Aici poți plasa un jeton pe orice număr dorești sau în ce interval crezi că va ateriza bila (prima duzină 1-12, a doua duzină 13-24, a treia duzină 25-36). Dacă dorești să plasezi un pariu pe mai multe numere o poți face pe:

  • Două numere – Divizat
  • Trei numere – Stradă
  • Patru numere – Colț
  • Șase numere – Linie

Poți să plasezi aceste pariuri punând jetoanele deasupra liniilor ce divizează numerele sau rândurile, iar jocul va știi automat pe ce vrei să pariezi.

Dacă vrei să joci Neon Roulette casino oriunde ai fi, află că acum poți! Pe lângă versiunea de calculator există și Neon Roulette mobile ce se potrivește perfect cu orice dispozitiv mobil.

Acest joc de ruletă gratis poate fi jucat aici, pe acest website, și este destinat amuzamentului și îmbunătățirii abilităților unui jucător. Pentru cei mai serioși ce doresc să îl joace pe bani reali, acesta poate fi găsit pe siteurie de referință.

Află care-ți sunt șansele și testează-ți norocul pe Neon Roulette sau încearcă Diamond Roulette.