Mighty Arthur

Evalueaza Joc (882voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Întoarce-te înapoi în istorie și joacă-te chiar acum Mighty Arthur. Vei intra într-o poveste cu prințese frumoase și cavaleri în armuri strălucitoare. Jocul de păcănele Mighty Athur este produs de Quickspin, fiind inspirat din perioada medievală. Grafica și sunetele din fundal sunt indeajuns de autentice încât să îți ofere o experiență cât mai plăcută. Nu trebuie sa fii neapărat în fața calculatorului pentru a juca Mighty Arthur. Slotul merge perfect și pe telefonul mobil sau tabletă așa că te poți distra oriunde.

Cum se joacă

Jocul de păcănele are 5 tamburi și 20 de linii de câștig. Poți face nenumărate combinații care să te îmbogățească cu bănuți. Simbolurile de pe role se regăsesc în tematica jocului. Vei întâlni potire, imagini cu prințese, coroane, carti cu vraji, pe Merlin și chiar și pe regele Arthur. Încearcă să aliniezi simbolurile norocoase pentru a primi câștiguri considerabile.

mighty-arthur-jocuri-de-pacanele

Setează pariul, alege linia de câștig și învârte tamburii. Simbolul scatter este coroana aurie și cade de obicei pe tamburii 1, 3 sau 5. Dacă vei conecta minimum 3 coroane poți primi 10 free spins. Folosește-te de aceste runde gratis pentru a dubla șanșele de câștig. Domnița Guinevere este unul dintre simbolurile wild ale jocului si poate înlocui toate celelalte simboluri în afară de cel scatter și de cele speciale.

Jocul Mighty Arthur are doua simboluri speciale wild. Acestea pot acoperi un întreg tambur și se află sub forma vrăjitorului Merlin și a regelui Arthur. Acestea pot înlocui toate simbolurile în afară cel scatter. Atunci când Merlin nimerește pe o rolă, poate adauga alte simboluri wild, de la 2 până la 6. Regele Arthur poate fi găsit doar pe tamburul 3 și dacă acoperă tot randul se poate extinde și la celelalte. Ține minte, cu cât sunt mai multe simboluri wild în joc, cu atât poți câștiga un număr mai mare de bănuți.

Conectează simbolurile norocoase și dă tot ce poți pentru a câștiga. Alege să joci Mighty Arthur pentru adevărate minute de distracție!