Legacy of Egypt

Evalueaza Joc (873voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Pregătesște-te să călătorești în Egiptul Antic cu acest joc de păcănele ca la aparate. Legacy of Egypt este un slot care are ca și tematică Egiptul, iar acest fapt este susținut de sunetele și de simbolurile care întregesc atmosfera. Cleopatra, Anubis și alte zeități sunt gata să te cunoască și să îți ofere ore de distracție. Fii gata să pășești într-o lume cu adevărat unică și să te distrezi la maxim!

Cum se joacă

Jocul are 5 tamburi și 30 de linii de câștig așa că șansele tale de câștig vor fi foarte mari. Simbolul cel mai valoros este faraonul și dacă reușești să conectezi 5 astfel de simboluri, poți câștiga de 10 ori valoarea pariului tău. Simbolul Wild al jocului este scarabeul și înlocuiește toate simbolurile în afară de cel Scatter. Dacă aliniezi 5 scarabei pe o linie de câștig, vei putea obține de 16.66 ori valoarea pariului tău.

legacy-of-egypt-pacanele-gratuite

ste minunat să te joci pe gratis pentru că nu există nicio șansă să pierzi bani reali. Cea mai interesantă caracteristiciă a slotului Legacy of Egypt este Roata Zeităților care îți paote aduce foarte multe câștiguri.  Conecteză 3 sau mai multe simboluri scatter, piramida adică, și vei putea obține până la 20 de free spins. Folosește rotitrile să aliniezi cât mai multe simboluri și să te bucuri de hobby-ul tău.

Călătorește până în Egitpul Antic cu Legacy of Egypt și descoperă toate comorile ascunse. Slotul este disponibil și pe dispozitive portabile, ca telefon mobil sau tabletă, așa că te poți distra oriunde ai fi. Deschide Legacy of Egypt și distreză-te cu hobby-ul tău!