Laser Fruit - joc gratuit ca la aparate

Laser Fruit este cel mai recent slot lansat de Red Tiger Gaming și vine cu multe combinații câștigătoare. Joacă gratuit Laser Fruit!

Laser Fruit

Evalueaza Joc (566voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Dacă ești tipul de jucător care adoră atmosfera clasică a jocurilor de păcănele, dar dorește să câștige cât mai mult, Laser Fruit este ideal pentru tine. Acest slot nou de la Red Tiger Gaming vine cu multe caracteristici noi care sigur te vor bucura. Efectele grafice și cele sonore sunt de înaltă calitate așa că experiența ta va fi una minunată. Vei regăsi simbolurile cu fructe, șeptarii, simbolurile BAR dar cu un nou design. Joacă-te gratuit Laser Fruit și distrează-te așa cum nu ai făcut-o niciodată.

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi, 3 rânduri și 243 de moduri de a câștiga. Doar setează valoarea pariului tău și apasă butonul Spin pentru a începe jocul.

Laser-Fruit-jocuri-gratis-de-pacanele

Cele mai profitabile simboluri sunt șeptarii, clopotele, simbolurile triple Bar și single Bar. Orice aliniere de astfel de simboluri îți va aduce multe bănuți. Dacă reușești să conectezi 10 șeptari, vei primi valoarea pariului tău de 25 de ori.  Aliniază trei simboluri Scatter și vei declanșa runda bonus care vine cu multe free spins, până la 50. Va trebui să învârți roata pentru a câștiga. Laserele albastre vor extinde tamburii pentru a oferi posibilitatea de a forma mai multe combinații câștigătoare. Lasă-te învăluit de atmosfera de cazinou și de simbolurile neon care îți vor oferi ore de distracție.

Joacă chiar acum Laser Fruit și dă tot ce ai mai bun să obții cele mai bune combinații. Te poți juca și pe telefonul mobil sau tabletă. Ai nevoie doar de o bună conexiune la internet și de dorința de a te distra!