Kaiju joc ca la aparate

Kaiju este un joc de păcănele ca la aparate pe care îl poți încerca gratuit. Distreză-te cu simbolurile futuriste și nimerește combinațiile câștigătoare!

Kaiju

Evalueaza Joc (338voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Umanitatea este în pragul dispariției din cauză că tehnologia a acaparat tot.  Noul slot de la Elk Studio, Kaiju, are o temă futuristă și animații HD. Scopul tău este să îl aduci pe Kaiju înapoi la hibernare. Nu vei fii singur pentru că în această calatorie va fi alături de tine  o femeie robot, HA-42. Jocul de păcănele ca la aparate este disponibil gratuit chiar aici. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Joacă-te gratis și distrează-te la maxim!

Cum se joacă

Setează valoarea pariului tău, apasă butonul Spin și fii gata să intri într-un univers diferit. Kaiju este un slot cu 5 tamburi care îți oferă 7,776 feluri de a câștiga. Jocul are caracteristici unice care îți vor oferi ore de distracție garantată. Laserele verticale pe care le poți declanșa în cadrul rundei de Free Spins te vor ajuta să îl învingi pe Kaiju.

Kaiju-jocuri-de-pacanele-gratis

HA-42 este simbolul Scatter al jocului și dacă reușești să aliniezi 2, 3 sau 4 simboluri de acest fel vei primi 7 free spins și vei declanșa runda bonus. Aceasta rundă bonus constă într-o bătălie cu însuși Kaiju. Vei reuși să îl înfrângi dacă vei folosi laserele verticale. Aceste lasere dezvăluie simboluri Wild care fac ca tamburii să se extindă. Fiecare expansiune care are loc în această rundă bonus te poate îmbogăți cu un free spin, dar poți câștiga până la 12 free spins.

Joacă Kaiju și pătrunde într- lume diferită! Distrează-te cu acest slot oriunde te duci pentru că este disponibil și pe telefonul mobil sau tabletă. Accesează jocul gratuit.