Jacks or Better Double Up Joc ca la Aparate

Plictisit de toate jocurile clasice de poker? Simți nevoia unei provocări care să-ți reaprindă spiritul înflăcărat de jucător? Încearcă Jacks or Better Double Up, unul dintre cele mai noi jocuri de profil care știe cum să te motiveze și premieze!

Jacks or Better Double Up

Evalueaza Joc (114voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Te simți cel mai bine doar când te așezi la o masă de poker? Atunci, cu siguranță, vei iubi această versiune online a jocului clasic pe care îl apreciezi deja. Jacks or Better Double Up este un joc de poker creat de NetEnt care reușește să reunească într-un mod de plăcut caracteristicile sale de bază cu câștigurile impresionante. Mai mult, aspectul său de joc pe calculator și faptul că permite jucătorului să joace cu până la 25 de mâini în paralel îl face de nerefuzat. Nu rata șansa să-l încerci!

Jacks or Better Double Up – aspect

Imediat ce accesezi Jacks or Better Double Up, vei observa că aspectul este relativ familiar. În colțul superior din partea stângă stă scris cu litere aurii numele jocului, în timp ce sub acestea se defășoară, sub formă de listă, toate tipurile de combinații care pot fi obținute. Sub fiecare dintre aceste combinații se poate observa o înmulțire. Această înmulțire se face între numărul de mâini care au obținut respectivele combinații și suma plătită pentru o singură combinație de acel tip. Mai departe, trecând la secțiunea care ocupă 80% din întreaga arie a jocului și care apare în dreapta numelor de combinații, putem observa că aici apar cărțile cu care urmează să joci. Deși aceasta este o versiune de poker unde cel mai mic premiu este oferit doar pentru combinațiile de două cărți identice mai mari decât valetii, cel mai mare premiu, Royal Straight Flush, te poate recompensa cu până la x4000 suma pariului tău.

Acum, sub toate elementele despre care am discutat, întinzându-se de la stânga la dreapta, se află bordul de comandă prin intermediul căruia îți poți seta preferințele. Cea mai tare opțiune care se află pe acest bord este cea de setare a numărului de mâini cu ajutorul căreia îți poți selecta numărul de mâini ce pot fi jucate în paralel. Setările pentru aceasta se pot realiza din butoanele – și +, aflate în dreapta butonului Max Bet și sub cuvântul „Hands”, și alternează între 1, 5, 10 și 25. Imediat, în dreapta acestei opțiuni se află și butoanele pentru setarea valorii monedei, unde suma pe care o poți paria pe o singură mâna scade cu cât crești numărul de mâini jucate în paralel. De asemenea, pe lângă valoarea monedei, pentru a crește sau scade nivelul sumei pariate nu trebuie decât să apeși butoanele de sub cuvântul Level.

Cum poți să joci la Jacks or Better Double Up și să obții experiența mult visată?

Putem spune că această variantă de Jacks or Better Double Up nu diferă foarte mult de versiunea de poker ca la aparate All American Double Up în care poți juca cu o singură mână. Așadar, odată ce ai setat numărul de mâini, nivelul pariului și suma monedei, nu trebuie decât să apeși butonul verde din centru pentru a-ți fi împărțite cărțile. Asta va face ca cele mai mari 5 cărți de pe ecran să se întoarcă cu fața în sus, lăsând la vedere valorile pe care fiecare dintre ele le-a luat. În acest stadiu poți apăsa pe cele care merită oprite pentru a le păstra atât în mâna principală, cât și în cele din paralel. Odată decis asupra cărților care pot fi ținute, este musai să mai apeși încă o dată același buton central, care acum s-a colorat în albastru. Asta te va conduce la ultima etapă în care cărțile care nu au fost păstrate au fost înlocuite, iar noile combinații apar că fiind câștigătoare sau nu. Acesta este momentul în care poți să accepți suma câștigată sau poți să alegi să o pariezi din nou prin intermediul Funcției de Gamble pentru a o înmulți.

Funcția de Gamble are unicul rol de a-ți oferi șansa de a-ți înmulțești câștigurile cu o rată de reușită de 50%. Celelalte 50% rămase sunt șansele de a pierde întreaga sumă. In principiu, funcție se rezumă la ghicirea culorilor care se află pe cele 5 cărți aflate cu fața în jos.

După ce am discutat despre aspect și felul în care Jacks or Better Double Up poate fi jucat, e momentul să-ți reamintim că aceasta este o versiune de poker gratis din care nu poți retrage fonduri. Dar, dacă plănuiai să faci niște bani jucând acest joc, află că îl poți găsi pe site-urile celor mai bune cazinouri din România unde nu trebuie decât să faci un mic depozit pentru a te bucura de toate beneficiile sale.

Concluzie

În încheiere, putem conchide că Jacks or Better Double Up este o versiune superioară de poker prin comparație cu toate celelalte variante existente pe piață. Pe lângă toate elementele interactive pe care le oferă, funcția de gamble reprezintă un adaos binemeritat care îi aduce puncte în plus. Aceasta este o caracteristică uimitoare care-ți permite să-ți înmulțești câștigurile și să te bucuri chiar mai mult de toate beneficiile jocului.