Imperial Opera Gratuit

Joacă gratuit Imperial Opera, descopera comorile Chinei și distrează-te așa cum nu ai făcut-o niciodată!

Imperial Opera

Evalueaza Joc (931voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Călătorește spre Asia cu acest slot nou de la Play’N Go. Imperial Opera vine cu o atmosferă autentică prin muzică și elemente vizuale, dar și cu simboluri care îți pot asigura câștiguri foarte mari. Joacă-te pe gratis și distrează-te cu acest slot de înaltă calitate! Parte bună este că te poți juca și pe telefonul mobil sau tabletă. Ai șansa să te distrezi oriunde ai fi cu acest slot nou de la Play’ N Go.

Cum se joacă

Imperial Opera are 5 tamburi și 20 de linii de câștig. Deschide jocul, setează valoarea pariului și distrează-te. Pe tamburi apar simboluri cu litere și 3 personaje asiatice. Prințesa este simbolul Wild și poate înlocui toate celelalte simboluri în afară de Scatter.  Dacă aliniezi 5 simboluri Wild vei primi valoare pariului tău de 25 de ori.

Imperial-opera-jocuri-pacanele-gratis

Imperial Opera vine cu multe caracteristici speciale cum ar fi Mega symbols, free spins sau tamburi wild. Acestea îți vor crește șansele de câștig și te vor ajuta să îți exersezi abilitățile. Caracteristica Harmony este declanșata atunci când pe 2 sau 3 tamburi apare același simbol. În cadrul acestei runde bonus, vei vedea simbolul Scatter Free Spins care apare pe 3 tamburi. Atunci când apare pe un întreg tambur, vei accesa caracteristica Free Spins care îți poate oferi 10 rotiri gratuite.

Chiar dacă poate părea complicat, Imperial Opera este un slot simplu de jucat. Aliniază cele mai bune simboluri și bucură-te de ore lungi de distracție!