Aliniază simbolurile din Great Rhine și te vei bucura de câștiguri garantate! Great Rhine este disponibil gratuit.

Great Rhino

Evalueaza Joc (861voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă ești dornic de aventură, acest slot de la Pragmatic Play este perfect pentru tine. Jocul are ca tematică savana africană unde vei întâlni tot felul de animale sălbatice care te vor pune la încercare.Rinoceri, hiene, jaguari, crocodili, animale presărate printe litere colorate, sunt gata pentru tine. Slotul are efecte grafice și sonore de înaltă calitate așă că vei avea impresia că ești chiar acolo. Joacă-te gratuit direct pe site. Nu trebuie să descarci jocul sau să își faci cont. Fii gata de distracție cu Great Rhino!

Cum se joacă

Slotul are 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pare un joc clasic la prima vedere, dar Great Rhino este mult mai mult de atât. Simbolul Wild al jocului este moneda albastră pe care se află un rinocer. Dacă reușești să aliniezi pe tamburi 5 astfel de simboluri, te vei bucura de câștiguri însemnate. Aliniază trei simboluri bonus reprezentate de arborele de acacia și vei declanșa runda de free spins.

Great-Rhino-jocuri-de-pacanele-gratis

Cel mai profitbail semn din acest joc este chiar rinocerul și dacă reușești să conectezi 5 astfel de simboluri vei câștiga mulți bănuți. Părăsește jungla urbană în favoarea savanei și distreză-te așa cum nu ai mai făcută niciodată.

Nu trebuie să te îngrijorezi că nu ai destul timp să te distrezi cu acest slot. Great Rhino este disponbil și pe telefonul mobil sau tabletă așa că distracția este garantată oriunde ai fi. Canalizează-ți norocul și deschide acest slot pentru ore nenumărate de amuzament!