Governor of Poker 2 Păcănele Gratis

Încearcă Governor of Poker 2 chiar acum! Pariază, formează cele mai bune combinații și distreză-te!

Governor of Poker 2

Evalueaza Joc (184voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă ești priceput la jocul de poker și vrei să pariezi fără să îți pierzi banii, Governor of Poker 2 este jocul ideal pentru tine. Caracterul tău este un cowboy care îți dorește să câștige toate turneele de poker din Vestul Sălbatic. Nu trebuie să depozitezi sau să îți faci cont pentru a te juca. Pe jocuridepăcănele.ro poți încerca Governor of Poker 2 gratis.

Cum se joacă

Jocul se va deschide cu o hartă a Texasului. Vizitează fiecare oraș de pe hartă și participă la turneul de poker de acolo. Construiește cea mai bună strategie și fii cu ochii pe oponenții tăi. Vei lua loc la masă după ce plătești miza. Governor of Poker 2 este ca orice alt joc de poker unde poți să dai Call, Raise, Fold și Fold and Skip. Cea mai bună combinația este chinta roială care este formată dintr-un as, o popă, o damă, un valet și un decar. Chinta de culoare reprezintă 5 cărți în ordine crescătoare, toate de aceeași culoare. Dacă nu este ziua ta norocoasă, și nu reușești să formezi nicio pereche, te poți baza pe cartea ce mai mare pe care o ai. Bucură-te de Governor of Poker 2 și nu te lăsa intimidat de oponenții tăi.

Jocul este disponibil și pe telefonul mobil. Cu o conexiune bună la Internet te poți distra oriunde ești. Dacă ți-a plăcut Governor of Poker 2 poți să încerci și Goodgame Poker.